fbpx

Bokar videokonsultation

Under en fysisk konsultation undersöker vi noggrant ditt hår med avancerad utrustning för att gemensamt komma fram till den bästa lösningen för dig. Våra konsultationer är alltid kostnadsfria och tar ca 30min. Bor du i en annan stad? Börja med en videokonsultation.

Boka din tid för en kostnadsfri konsultation eller en hårbehandling.

Ofta behövs en fysisk konsultation

Det finns dock begränsningar på videokonsultation när det kommer till att bedöma hårtillståndet i detalj. Till exempel kan vi inte se hårsäckarna i samma detalj med en kamera som vi kan göra vid en personlig bedömning på kliniken. En videokonsultation är en första kvalificering att vi ser att det finns en möjlighet till ingrepp. Har du rätt förutsättningar behöver vi ofta boka in en fysisk konsultation för att se håret på nära håll. Då tittar vi ex efter:

  • Hårkvalitet
  • Huvudform
  • Ev virvlar som påverkar
  • Rodnad i huden
  • Mäter blodtryck

Glöm inte att slutföra bokningen

För att få din tid måste du i sista steget av formuläret klicka på knappen som heter ”Slutför bokning”. Kontrollera sedan att du har fått mail eller SMS-bekräftelse på din bokning. Välkommen in!

 

Avbokningar

För att avboka, vänligen följ länken i mailet med din bokningsbekräftelse eller ring in till någon av våra kliniker. Avbokning sker senast 24 timmar innan besöket.