fbpx
man får området utritat inför sin hårtransplantation

Hårtransplantation

Önskar du att få tillbaka tappat hår eller förbättra din hårlinje? Kanske få mer hår på huvudet, fylligare ögonbryn eller ett tjockare skägg? En hårtransplantation är en permanent lösning för dig som har tunt hår i något område.

Vid en hårtransplantation flyttar vi hår från ett område som är rikt på hår till det område där du önskar en ökad hårväxt.

De hårsäckar som vi flyttar är genetiskt kodade att inte falla av och tas oftast från nacken. Men det går även att ta hår från andra kroppsdelar, som till exempel bröstet.

Vi erbjuder kostnadsfria konsultationer där vi går igenom dina förutsättningar och säkerställer att transplantationen når upp till dina förväntningar.

Boka en kostnadsfri konsultation

varför välja oss?

Gör din hårtransplantation hos Nordic Hair

en man

Kostnadsfria konsultationer

Vi erbjuder alltid kostnadsfria konsultationer för hårtransplantation i Sverige. Hos oss kan du göra hårtransplantation i Stockholm, Göteborg och Malmö.

en man

Erfarenhet & expertis

Vi är specialister inom området och har lång erfarenhet av hårimplantat och att transplantera hår. Vi transplanterar hår med FUE-tekniken, en modern och säker teknik för att få tillbaka håret.

en man

4 hårbehandlingar ingår i priset

12 månader efter ditt ingrepp träffar du återigen din hårspecialist på kliniken för utvärdering och en fjärde hårbehandling. Fyra efterbehandlingar (värde 10 000 :-) ingår i priset hos samtliga hårtransplantationer. Behandlingen snabbar på läkningsprocessen och stimulerar hårtillväxten.

våra områden

Hårtransplantation

Konsultation

En hårtransplantation börjar alltid med en kostnadsfri konsultation

En konsultation är en grundläggande del i våra behandlingar. Det är viktigt för oss att få en uppfattning om vad du vill få ut av din hårtransplantation samt att gå igenom de medicinska förutsättningar som finns i varje enskilt fall.

Det är dessutom lika viktigt för dig som kund att få en uppfattning om oss.

Eftersom priset för en hårtransplantation beräknas per graft som extraheras och transplanteras är det viktigt att vi undersöker ditt hår för att se vilka möjligheter du har.

Boka en konsultationstid på en av våra kliniker i Stockholm, Göteborg eller Malmö. Bor du långt bort kan du boka tid för en videokonsultation.

Vad händer under en konsultation?

Teknik

Hur går ett ingrepp till?

Hårsäcksgrupper (så kallade grafts i medicinsk term) flyttas från ditt donationsområde till det område som saknar hår. Detta går att göra på huvudet, på skägget och på ögonbrynen. Det går även att fylla i ärr med en hårtransplantation.

En hårtransplantation är ett ingrepp som kräver tid, noggrannhet och skicklighet. Våra hårtekniker är de bästa i branschen med många års erfarenhet inom transplantation av hårsäckar.

Vårt mål är alltid naturliga och fina resultat. Vi uppnår det med noggrannhet och precision hos våra hårtekniker, som alla besitter stor teknisk skicklighet.

Så går en hårtransplantation till

Utökat område

Hårbehandling Efterbehandling med utökat område

Utökat område går att lägga till för dig som gör hårbehandling efter din hårtransplantation. I samband med ett ingrepp ingår det hårbehandlingar på transplantationsområdet (nacken och där nytt hår placerats). Vid val av utökat område behandlas även resterande delar av skalpen under samma behandling.

Läs mer om utökat område

Frågor och svar

Hur kan jag finansiera min hårtransplantation?

Vi har ett samarbete med Medical Finance. Där kan du få räntefria krediter upp till 50 000 SEK och en avbetalningsplan på upp till 24 månader.

När bör jag inte genomgå en hårtransplantation?

En hårtransplantation passar inte alla. Har du ett för tunnhårigt donationsområde finns det inte tillräckligt med hårsäckar att flytta.

Om du har ett aktivt seborreiskt eksem i hårbotten går det heller inte att göra en operation eftersom det kan leda till inflammation och skadade hårsäckar. Har du däremot varit symptomfri i minst fyra veckor kan du genomgå en transplantationen.

Är hårtransplantation permanent?

Ja, en hårtransplantation är den enda permanenta lösningen för håravfall. De hårsäckar vi flyttar är genetiskt kodade att sitta kvar livet ut.

Vad kostar det att göra en hårtransplantation?

Priset för en hårtransplantation varierar beroende på hur många antal grafts vi transplanterar. Vanligtvis ligger priset för en hårtransplantation på runt 39 000 – 53 000 SEK.

När kan jag se slutresultatet av hårtransplantationen?

Vi brukar säga att man når ett fullt slutresultat efter 12 månader. Håret växer olika fort hos olika människor, så en del kan se ett bra resultat redan efter 6 månader.

Det är viktigt att ha tålamod när man gör en hårtransplantation då håret inte växer ut över en natt.

Finns det någon garanti om jag inte är nöjd med resultatet av min hårtransplantation?

Garanti på hårtransplantation

Vi på Nordic Hair Clinic strävar ständigt efter att erbjuda våra kunder enastående resultatet och den högsta kvaliteten när det gäller hårtransplantationer.
Vi informerar samtliga kunder om att läkningsprocessen kan skilja sig åt mellan olika personer och att genetiska egenskaper samt levnadsmässiga omständigheter (rökning, sjukdomar, medicinering m.m.) kan forma resultatet olika. Generellt är överlevnadsgraden över 90 procent för alla grafts som flyttas från nacken till det angivna området/områden. Förutsättning är att patienten noga följer anvisningar från NHC gällande eftervården till hårtransplantationen.

Vi förstår att varje individuell situation är unik, och vi anpassar våra ingrepp för att möta dina specifika behov. Skulle du, av någon anledning, inte vara nöjd med resultatet av din hårtransplantation, så kommer vi att göra det vi kan för att korrigera och anpassa det enligt dina förväntningar och/eller förutsättningar.
Kontakta oss för att boka en kostnadsfri konsultation. Vi är här för att stötta dig genom hela processen och säkerställa att du uppnår de önskade resultaten.

Följ oss på Instagram

"Kan man transplantera hår från någon annan? Hur går en Hårbehandling till?" Genom att följa oss på Instagram får du svar på intressanta frågor samt insikter i världen av hårtransplantationer och Hårbehandlingar!

nordichairclinic

Våra kunder har ordet