fbpx

Kundberättelse

"Man ska få göra exakt det man vill göra"

Publicerad: 2021-12-15

Boka en kostnadsfri konsultation
Kvinnlig hårtransplantation

Ida, 21 år

Ida gjorde en hårtransplantation på vår klinik i Stockholm. Hon transplanterade 1 500 grafts för att fylla ut sin hårlinje så att den blev lägre och jämnare.

Vi följde Idas tankar och hennes transformation under ett år och kan säga att hennes resultat är fantastiskt!

Hårtransplantation – inte bara för män

Många tror att hårtransplantationer bara är något som män gör. Men faktum är att det är allt vanligare att kvinnor vill korrigera sin hårlinje – precis på samma sätt som är vanligt hos män.

Man kan ha drabbats av håravfall eller slitit på sitt hår genom att använda extensions, hårprodukter eller väldigt hårt knutna tofsar – som då gjort att hårlinjen blivit högre eller ojämn.

Ett naturligt medfödd hög hårlinje är inte heller ovanligt. Vill man korrigera detta så görs detta väldigt enkelt med en hårtransplantation.

Hur går en hårtransplantation till?

Vid en hårtransplantation flyttar vi hårsäckar från ett område som är rikt på hår till det område där du önskar få en ökad hårväxt. De hårsäckar som vi flyttar är genetiskt kodade att inte falla av och tas oftast från nacken.

En hårtransplantation för kvinnor skiljer sig oftast något jämfört med en hårtransplantation för män. De estetiska förutsättningarna mellan män och kvinnor är olika. Exempelvis så rakar vi oftast inte hela kvinnans huvud, utan enbart området hårsäckarna ska tas från (oftast i nacken).

Läs mer om kvinnligt håravfall

Varför ska du göra en hårtransplantation hos oss?

  • Du kan lita på oss. Vi är specialister inom området och har behandlat håravfall sedan 2006.
  • Du är viktig för oss. Vi släpper inte dig efter din operation. För att du ska känna dig trygg och för att vi ska försäkra oss om att resultatet blir vad du önskat så har vi kontinuerlig uppföljning med 3, 6 och 12 månaders mellanrum under första året efter din operation.
  • Du slipper märken och ärr. Vi transplanterar hår med FUE-tekniken, en modern och säker metod, som varken lämnar märken eller ärr.
Kvinnlig hårtransplantation

Hårbehandling mot tunt hår och håravfall

Hur funkar det?

Behandlingen innebär att vi utvinner blod med tillväxtfaktorer ur ditt egna blod och sedan injicerar detta i din hårbotten. Detta medför att hårsäckarna producerar starkare hårstrån och ökar hårtillväxten.

Hårbehandling hjälper utöver detta även de transplanterade hårsäckarna att läka efter en hårtransplantation.

Varför Hårbehandling?

En Hårbehandling är det mest effektiva, naturliga och smidiga behandlingen för att få igång din hårtillväxt och motverka håravfall. Behandlingen tar endast 45 minuter och ger inga som helst biverkningar.

Känner du att du börjar bli tunnhårig och vill bromsa ett eventuellt håravfall så är vår Hårbehandlingen den mest effektiva metoden, om du bokar tid i tid.

Kvinnlig hårtransplantation

Kundberättelser

2022-02-07 • Hårtransplantation

Josephine, 29 år

Hårtransplantation nordic hair clinic

2021-12-15 • Hårtransplantation

Hasnaa, 32 år

hårtransplantation

2021-11-22 • Hårtransplantation

Malin, 32 år