fbpx
nordic hair clinic

Om Nordic Hair Clinic

Nordic Hair Clinic är sedan 2006 en medicinsk hårklinik som är specialiserad på behandlingar mot håravfall och hårproblem.

Idag är Nordic Hair Clinic Sveriges ledande klinik inom hårtransplantationer och Hårbehandlingar mot håravfall med kliniker i Stockholm, Göteborg, Malmö och Istanbul.

onlinekonsultation nordic hair clinic

Vår historia

Nordic Hair Clinic grundades 2006 och har sedan starten har fokuserat på att erbjuda kunder flertalet olika alternativ för att motverka håravfall.

Vi är experter på både Hårbehandlingar för hår samt hårtransplantationer. Varje dag hjälper vi människor till ett lättare liv med hjälp av vetenskapligt utvecklade metoder och den modernaste tekniken.

Till grund för vår verksamhet finns ett genuint intresse för människor och service och för att leverera bästa tänkbara resultat, med personligt anpassade behandlingar för var och en av våra kunder.

Huvudkontoret ligger på Kungsholmen i Stockholm, men vi har även kliniker i Göteborg, Malmö och Istanbul.

Våra kunder har ordet

Stockholm

Huvudkontoret för Nordic Hair Clinic ligger i Stockholm. Du är varmt välkommen!

Kontakt

E-post: contact@nordichair.com

Telefon: 08-20 00 18

Telefontider: måndag-fredag, 08.00-17.00

Hitta hit

Adress

Kungsholmsgatan 10, 112 27 Stockholm

Kollektivtrafik
Närmaste tunnelbanestation är Rådhuset längst blåa linjen med uppgång mot Kungsholmsgatan. Det går även att gå från Stockholm Central i drygt 10 minuter eller ta buss 54 till busshållplatsen Pipersgatan.
Parkering
För dig som har bil är Pipersgaraget närmsta garage, den ligger precis vid Rådhusets tunnelbana och Clarion Hotel Amaranten.

Har du några frågor om oss eller hur vi kan hjälpa dig med ditt hår?