fbpx

Priser på Hårbehandlingar

Här kan du se priserna för våra hårbehandlingar. Vi brukar rekommendera 3 hårbehandlingar till att börja med för att få igång hårväxten.

Det går även bra att kombinera olika områden vid samma behandlingstillfälle. Priset skiljer sig beroende på vilket område du vill behandla.

Är du osäker på vilken behandling som är lämpligast för just dig?
Boka en kostnadsfri konsultation med någon av våra hårspecialister!

Våra priser för hårbehandling

hårtransplantation områden

Hårbehandling Standard

4300 kr / behandlingstillfälle (student/pensionär: 3200 kr)

Vi behandlar bara skalpen längst upp på huvudet. 3 rör blod tas från dig.
hårtransplantation områden

Hårbehandling XL

4900 kr / behandlingstillfälle (student/pensionär: 3800 kr)

Vi behandlar två områden på huvudet. 4 rör blod tas från dig.
hårtransplantation områden

Hårbehandling Mini

2500 kr / behandlingstillfälle

Denna behandling är till för dig som bara vill behandla hårlinjen.
skäggtransplantation

Skägg

4800 kr / behandlingstillfälle

Under denna behandling behandlar vi skägget. Bedövning ingår (värde 500kr)

Hårbehandlingar för dig som gjort en hårtransplantation

Vid behandling av ett extra område vid samma tillfälle så tillkommer det 1 500 kr / område. Önskas bedövning tillkommer en kostnad på 500 kronor samt en timmes längre behandlingstid.

Hårbehandling transplanterat område

0 kr

Efter din transplantation ingår det tre hårbehandlingar på det transplanterade området samt donationsområdet. Första efter en vecka, andra efter två veckor och den tredje i samband med 12-månanders uppföljningen. Du kan även lägga till nedan:

Hårbehandling utökat område - paket

4 500 kr

Vid val av utökat område behandlas även resterande delar av skalpen i samband med de behandlingar som ingår i din transplantation.

Hårbehandling transplanterat område - extra behandlingar

3200 kr / behandlingstillfälle

För dig som genomfört en hårtransplantation och vill gör extra behandlingar på det transplanterade området samt donationsområdet.

Hårbehandling utökat område - extra behandlingar

3 800 kr / behandlingstillfälle

För dig som genomfört en hårtransplantation och vill göra extra behandlingar på det transplanterade området, donationsområdet samt resterande skalp.
hårtransplantation

Välkommen på konsultation

Allt börjar med en Konsultation

Innan du kommer på behandling är det viktigt att du kommer in till oss på en konsultation. Konsultationen är kostnadsfri.

Vi undersöker ditt hår och ditt hårfäste, och går igenom dina önskemål. Vi diskuterar även vilken typ av behandling som är mest lämplig för dig och vilken behandling som kommer ge dig bästa möjliga resultat.

Boka tid nu

Finansiering

Så här ansöker du om ett lån från Medical Finance

Vi erbjuder alla kunder lösningar att finansiera sin behandling genom MedicalFinance.se

Hos Medical Finance finns möjligheten att ansöka om lån upp till 50 000 kr räntefritt upp till 2 år. Vid fler frågor om hur finansieringen går till och för att ansöka om lån, besök Medical Finance.

Läs mer

Garanti på vårt arbete

Nordic Hair Clinic erbjuder högsta kvalitet i alla våra behandlingar. Det är dock svårt för oss, och alla företag som utför hårtransplantationer och hårbehandlingar, att ge en garanti på en transplantation eller behandling. Nordic Hair Clinic kan inte veta vilken medicinering en viss kund tar eller kommer att ta i framtiden, vilka sjukdomar kunden har eller kommer att drabbas av, om kunden röker, vilket märkbart försämrar resultatet av en hårtransplantation, med mera.

Vad vi kan däremot garantera är att alltid i alla lägen erbjuda den bästa standard på behandlingar, konsultationer och uppföljningar, och att alltid ha personal med bäst utbildning och längst erfarenhet i branschen. Detta borgar för det allra bästa resultatet för varje kund. Vi bryr oss om ditt hår och vill att du ska få så bra och naturliga resultat som möjligt. Ser du bra ut, så ser vi bra ut.

Våra kunder har ordet