fbpx

Hårbehandling för ett fylligare hår

Denna hårbehandling är effektiv för både män och kvinnor som är tunnhåriga eller har börjat tappa sitt hår och vill få håret att börja växa bättre.

Hårbehandlingen (kallas även för vampyrbehandling) stimulerar hårtillväxten, vilket gör att behandlingen fungerar pro- och retroaktivt mot håravfall.

Behandlingen kan utföras både på huvud och skägg.

Nordic Hair Clinic är marknadsledande inom denna typ av hårbehandling i Sverige med flest antal genomförda behandlingar. Vi har förfinat behandlingstekniken och har idag mycket goda resultat på de behandlingar vi erbjuder. Vi erbjuder behandlingen på alla våra kliniker.

Välkommen att boka din hårbehandling i StockholmGöteborg eller Malmö!

Boka en kostnadsfri konsultation

Varför ska du göra din hårbehandling hos oss?

  • Lång erfarenhet inom hårbehandlingar med över 40 000 utförda behandlingar
  • Marknadsledande hårklinik inom behandlingar i Sverige
  • Förfinat behandlingstekniken för att ge optimala resultat
  • Kostnadsfri konsultation ingår innan behandlingen, samt kostnadsfri uppföljning
hur snabbt växter hår

Konsultation

Vill du göra en hårbehandling? Allt börjar med en konsultation!

Innan vi rekommenderar dig att påbörja en hårbehandling är det viktigt att undersöka ditt hår för att se ifall behandlingen kommer att kunna ge det förväntade resultatet. Först får du fylla i en hälsodeklaration.

Ifall du har begränsningar går vi igenom dessa. Vi diskuterar även vad de kan ha för effekt på ditt slutresultat om du väljer att påbörja en behandling.

Vad vi gör under en konsultation för Hårbehandling

Inverkan

Vad händer i håret efter en behandling?

Innan en hårbehandling är hårsäckarna förkrympta – de växer långsamt och är tunna och riskerar längre fram att helt sluta att växa.

Efter en eller två behandlingar kommer hårsäcken att börja växa. Hårsäcken har blivit kraftigare och kan producera ett kraftigare hårstrå.

Ett antal månader efter den första hårbehandlingen har hårsäckarna fått tillbaka sin ursprungliga växtkraft. De växer snabbare, är kraftigare och ofta mer pigmenterade än då de var små och klena.

Läs mer om Hårbehandlingens inverkan på håret

Vanliga frågor och svar angående hårbehandling

Finns det några biverkningar efter en hårbehandling?

Behandlingen är säker och naturlig eftersom det är ditt eget blod som används. Därför finns det ej risk för biverkningar. Det kan framkomma lite rödhet direkt efter behandlingen men det avtar några timmar efteråt.

Direkt efter behandlingen kan du återgå till dina vanliga vardagsaktiviteter.

Hur kan en Hårbehandling hjälpa mot håravfall?

Med Hårbehandling utvinner vi kroppsegna tillväxtfaktorer, så kallade cellfragment, som vi sedan injicerar in i skalpen.

Tillväxtfaktorerna vidgar storleken på hårsäcken som ofta är förkrympt och har varit det under en längre tid (om håravfallet har pågått länge). När storleken på hårsäcken ökar orkar hårsäcken börja producera ett hårstrå igen av bättre och starkare kvalitet.

På så sätt kan behandlingen förebygga håravfall på ett effektivt sätt.

Hur ofta ska man göra en hårbehandling?

Vi brukar rekommendera 3–4 behandlingar med en månads mellanrum för att på bästa sätt aktivera de positiva processerna i kroppen.

Exakt hur många behandlingar som behövs diskuteras vid en kostnadsfri konsultation efter kundens utgångsläge och önskemål.

Räcker en hårbehandling hela livet?

Hårbehandling är inte en permanent lösning till håravfall. Behandlingen hjälper till att bromsa det och stimulera ny tillväxt. Hur effektivt det är och hur länge det räcker varierar från person till person då alla har olika förutsättningar.

För att få en ordentlig bedömning av ditt hår så rekommenderar vi att du bokar en kostnadsfri konsultation hos oss.

Hur går en hårbehandling till?

Genom ett vanligt blodprov dras ca 24 ml blod som sedan centrifugeras för att de olika beståndsdelarna ska skikta sig.

Tillväxtfaktorerna syns som ett tydligt lager i röret, vilket vi extraherar och injicerar ytligt in i din hårbotten.

Följ oss på Instagram

"Kan man transplantera hår från någon annan? Hur går en hårbehandling till?" Genom att följa oss på Instagram får du svar på intressanta frågor samt insikter i världen av hårtransplantationer och Hårbehandlingar!

nordichairclinic

Våra kunder har ordet