fbpx
therese hårtransplantation

Hårtransplantation för Köpenhamn i Malmö

Bor du i Köpenhamn Drömmer om att återfå ditt förtroende och självkänsla med en fylligare och naturligare hårlinje? Nu välkomnar vi våra grannar från Köpenhamn att upptäcka fördelarna med vår expertis inom avancerade hårtransplantationer, bara en kort resa bort.

Vår klinik i Malmö är bekvämt belägen för kunder från Köpenhamn och andra närliggande områden. Kontakta oss idag för en personlig konsultation och låt oss hjälpa dig att uppnå dina hårmål!

Boka tid nu
massimo kundberättelse

Om hårtransplantation

Hårtransplantation nära Köpenhamn

Vid en hårtransplantation flyttar vi hår från ett område som är rikt på hår till det område där du önskar en ökad hårväxt. De hårsäckar som vi flyttar är genetiskt kodade att inte falla av och tas oftast från nacken. Men det går även att ta hår från andra kroppsdelar, som till exempel bröstet.

Vårt team av erfarna och specialiserade kirurger använder den senaste teknologin och metoden för hårtransplantation, vilket innebär minimalt obehag och snabb återhämtning för dig. Vi erbjuder både FUE (follicular unit extraction) och FUT (follicular unit transplantation) metoder, beroende på dina individuella behov och önskemål.

Vi på Nordic Hair Clinic är specialister på hårtransplantation och har haft erfarenhet av hårimplantat och hårtransplantation sedan 2006.

vill du veta mer?

Upptäck hårresan från Köpenhamn till Malmö