fbpx
Hårtransplantation resultat

Hårtransplantation för dig nära Oslo

Bor du i Oslo och drömmer om att återfå din självkänsla med en fylligare och naturligare hårlinje? Nu välkomnar vi våra grannar från Oslo att upptäcka fördelarna med vår expertis inom avancerade hårtransplantationer, bara en kort resa bort.

Vår klinik i Göteborg är bekvämt belägen för kunder från Oslo och andra närliggande områden. Kontakta oss idag för en personlig konsultation och låt oss hjälpa dig att uppnå dina hårdrömmar!

Boka konsultation

KORT RESA FÖR HÅRBEHANDLING

Från Oslo till Göteborg

Vid en hårtransplantation flyttar vi hår från ett område som är rikt på hår till det område där du önskar en ny hårväxt. De hårsäckar som vi flyttar är genetiskt kodade att inte falla av och tas oftast från nacken. Men det går även att ta hår från andra kroppsdelar, som till exempel bröstet.

Vårt team av erfarna hårspecialister använder den senaste teknologin och metoden för hårtransplantation, vilket innebär minimalt obehag och snabb återhämtning för dig. Vi erbjuder både FUE (follicular unit extraction) och FUT (follicular unit transplantation) metoder, beroende på dina individuella behov och önskemål.

VÄLKOMMEN PÅ KONSULTATION

Upptäck hårresan från Oslo till Göteborg

Vi inser att varje individ är unik, och därför anpassar vi varje behandlingsplan efter dina specifika behov och önskemål. Vår kompetens sträcker sig från att behandla håravfallpå olika områden av huvudet till att återställa en naturlig hårlinje och volym.

Ta kontakt med oss idag för en individuell konsultation och låt oss stödja dig i att nå dina mål för håret!

Boka konsultation idag!