fbpx

Hårbehandling med utökat område

Utökat område går att lägga till för dig som gör hårbehandling efter din hårtransplantation. I samband med ett ingrepp ingår det hårbehandlingar på transplantationsområdet (nacken och där nytt hår placerats). Vid val av utökat område behandlas även resterande delar av skalpen under samma behandling.

Vem borde göra utökat område?

Vi rekommenderar i stort sett alla att lägga till utökat område. Har man genomgått en hårtransplantation för att man tappar hår, är det en bra idé att behandla resterande hår för att bromsa upp och stärka hårsäckarna. 

Det är lätt att lägga till utökat område och det kostar endast 4 500 kr (ord pris 14 700 kr) per tillfälle.

 

Fortsatta hårbehandlingar

Efter utförd hårtransplantation rekommenderar vi att man fortsätter genomgå hårbehandlingar. Man bör göra två per år för att stärka och bibehålla ett bra hår. Kostnaden för fortsatta hårbehandlingar på det transplanterade området kostar 2 500 kr och om man väljer att lägga till utökat område kostar det 3 800 kr (ord pris 4 900 kr).

Vanliga frågor gällande utökat område

Vad kostar utökat område?

Väljer man att köpa till utökat område till sina tre behandlingar som ingår, kostar det 4 500 kr (ord pris 14 700 kr).

Vilket område behandlas?

Hårbehandlingarna som ingår vid en hårtransplantation gäller donationsområdet (nacken) och transplantionsområdet (där nya hårsäckar placerats). Vid utökat område behandlas även resterande delar av skalpen.

När betalar man för utökat område?

Betalning av ingrepp och utökat område genomförs samtidigt. Vid extra behandlingar efter ingreppet betalar man på plats per tillfälle, om inget annat avtalats.

Varför ska man göra utökat område?

Vi rekommenderar i stort sett alla att lägga till utökat område. Har man genomgått en hårtransplantation för att man tappar hår, är det en bra idé att behandla resterande hår för att bromsa upp och stärka hårsäckarna. Passa på till ett rabatterat pris.