fbpx
harbehandling-behandling

Injektionsbehandling

Våra injektionsbehandlingar är marknadens mest effektiva behandling mot håravfall och tunnhårighet. Tillväxtfaktorer utvinns ur ditt egna blod och injiceras in i din hårbotten.

Våra kliniker hittar du i StockholmGöteborg och Malmö. Alla behandlingar börjar med en kostnadsfri, förutsättningslös konsultation.

Boka en kostnadsfri konsultation

Fördelar med injektionsbehandling

En injektionsbehandling är helt naturlig eftersom ditt egna blod används. Dessutom har behandlingen inga biverkningar. Allt material som vi injicerar hämtas från dig själv, därför finns det ingen risk för allergier eller andra komplikationer.

  • Fylligare, tjockare hår
  • Förebygger håravfall
  • En injektionsbehandling tar endast ca. 45 minuter
  • Enkel behandling fri från biverkningar
  • 100% naturligt
harbehandling-behandling

Procedur

Hur går en injektionsbehandling till?

En injektionsbehandling börjar med att vi drar blod från dig, vilket vi sedan centrifugerar. Från det centrifugerade blodet utvinner vi den mest cellfragmentrika blodn.

Det är denna vi använder i behandlingen. Plasman injiceras sedan i din hårbotten.

Så går en behandling till
harbehandling-behandling

Innan din injektionsbehandling

Ät inte omega-3
Undvik tabletter med omega-3 och mat som är rik på omega-3 fetter 3 dagar innan din behandling. Detta är för att omega-3 är blodförtunnande. Då kan du lättare få blåmärken.

Drick vatten
Är du uttorkad innan din behandling blir det svårare att dra blod från dig.

Undvik Ipren
Ibuprofen verkar blodförtunnande så undvik att ta tabletter som innehåller ibuprofen upp till 48 timmar innan din behandling. Tabletter som innehåller paracetamol går bra.

hur snabbt växter hår

Konsultation

Vi börjar alltid med en konsultation

Det är alltid viktigt med en konsultation innan vi påbörjar en behandling. Under konsultationen fastställer vi om en injektionsbehandling skulle kunna hjälpa just dig och ditt håravfall.

För att kunna ge dig bäst behandling med optimalt resultat måste vi undersöka ditt hår för att se vilket stadie det är i.

Alla uppföljningar och konsultationer är kostnadsfria hos Nordic Hair Clinic.

Detta händer under en konsultation

Följ oss på Instagram

"Kan man transplantera hår från någon annan? Hur går en Hårbehandling till?" Genom att följa oss på Instagram får du svar på intressanta frågor samt insikter i världen av hårtransplantationer och Hårbehandlingar!

nordichairclinic

Våra kunder har ordet