fbpx

Kundberättelse

"Det känns som att det är mer normalt och mer accepterat nuförtiden"

Publicerad: 2020-11-15

Boka en kostnadsfri konsultation

Ari, 44 år

Ari jobbar heltid med träning och instruerar och utbildar instruktörer. För något år sedan märkte han att han började bli tunnhårig uppe i luggen. Han tyckte inte heller att hans skägg var tillräckligt tätt. Därför bestämde han sig för att göra både en skäggtransplantation och en hårtransplantation.

Efter en tids tänkande bestämde sig Ari för att boka in en konsultation. När han väl hade gjort det kändes det som att beslutet hade kunnat tas redan flera år tidigare då det inte alls var så farligt som han tidigare trott.

– Först kändes det lite genant men nu känner jag att det blir mer och mer vanligt att göra en hårtransplantation. Det känns som att det är mer normalt och mer accepterat nuförtiden. Sedan ska det även bli skönt med en skäggtransplantation och att få ett helskägg.

Hårtransplantationen gick mycket smidigare än förväntat

Inför sin hår- och skäggtransplantation kände sig Ari inte alls nervös. Allt kändes bra och han kände sig lugn. Det var lite tankar kring den långa tiden och att inte få äta fast föda eller prata och röra käken. Men efteråt var det inga svårigheter överhuvudtaget. Det gick lätt att sova och det var inget kladd eller blod när han några dagar senare tog av bandaget.

– Hela operationen känns lite för lätt för jag har inte känt någonting. Och jag har inte fått betalt för att säga det här, säger Ari och skrattar. Det har gått bra att tvätta håret och det enda som egentligen varit lite jobbigt är att det har kliat och att käken är svullen. Men förutom det och att jag haft lite ont i huvudet är det ingenting jag besvärats av.

9 månader efter hårtransplantationen

Några månader efter Aris hårtransplantation kom han på besök igen för att göra en Hårbehandling. Hårbehandling är en effektiv metod för att stimulera hårtillväxt och kan användas efter hårtransplantationer. Ari berättar att han efter transplantationen fick kommentarer och komplimanger om sitt skägg trots att han inte berättat om sin transplantation för personer runtomkring honom.

– Boka en konsultation och kör på. Vänta inte, är Aris råd till andra som funderar på att göra en transplantation.

Han berättar om det fantastiska bemötandet han har fått från Nordic Hair Clinic och tycker att han har fått bra hjälp via telefon samt mejl. Personalen upplevs som trevliga, välkomnande och glada.

Se Aris resultat

1 år senare

1 år efter Aris hår- och skäggtransplantation tog vi på Nordic Hair Clinic honom till Sveriges bästa barberare, Alan Mannerstål, som jobbar på Mannerståls Herrfrisering. Ari fick både en ansning och klippning samt styling med de bästa produkterna för hår och skägg från Noberu of Sweden.

Se videon när Ari får sin makeover.

Vill du också få lika fint skägg och hår? Kontakta Mannerståls Herrfrisering så hjälper de dig!

Kundberättelser

2022-02-03 • Skäggtransplantation

Carl, 33 år

2022-02-03 • Hårtransplantation

Tommy, 35 år

2022-02-03 • Hårtransplantation

Kushtrim, 29 år

2022-02-03 • Hårtransplantation

Christer, 39 år

Våra kunder har ordet