fbpx

Kundberättelse

"Hårtransplantationen har gett mig så mycket mer än mitt hår tillbaka"

Publicerad: 2021-08-15

Boka en kostnadsfri konsultation

Asta, 43 år

Asta tappade mycket av sitt hår efter att ha genomgått en tuff förlossning. Efter att ha testat massor av olika metoder och behandlingar som inte gett något resultat så bestämde hon sig för att göra en hårtransplantation.

För 25 år sedan fick Asta barn, och den förlossningen gick inte så bra. Efteråt tappade hon mycket hår och blev tunnhårig på ovansidan av huvudet. Tidigare hade Asta haft tjockt och krulligt hår.

Att tappa hår var jättejobbigt för Asta. Hon testade flera olika behandlingar för att återfå sitt hår, men inget fungerade. När hon fick höra om hur smidigt en hårtransplantation kan vara så bestämde hon sig.

”Hårtransplantationen har verkligen gett mig en kick till att fokusera på min hälsa” säger Asta och ler.

”Jag trodde inte att jag kunde genomgå en hårtransplantation”

När Asta sökte efter olika behandlingsalternativ började hon se bilder på personer som hade gjort en hårtransplantation. För några år sedan tyckte Asta att resultatet inte blev så naturligt efter en transplantation, men efter att ha sett några nya bilder ändrade hon sin åsikt. Hon tyckte att resultatet såg mycket bättre och naturligt ut. Asta började då att läsa på mer om alternativet, men var rädd att hon inte kunde göra ett ingrepp.

– Vid en hårtransplantation tar man ju sitt egna hår, men jag kände att jag inte hade tillräckligt hår att kunna flytta. Sen visades det att jag har tillräckligt med hår, vilket kändes kul, berättar Asta.

Följ med när Asta genomgår sin hårtransplantation!

För att ge Asta ett fylligare hår med en jämnare hårlinje så transplanterade vi 2 000 grafts från nacken till ovansidan av huvudet, från kronan till vikarna.

– Under ingreppet kände jag mig väl omhändertagen. Personalen var professionella och visste vad de höll på med. Jag kände mig trygg, säger Asta och ler.

– Förut gjorde jag oftast behandlingar och hoppades på det bästa. Det här är första behandlingen som jag hade hopp för från start, säger Asta.

Kundberättelser

2022-02-07 • Hårtransplantation

Josephine, 29 år

Hårtransplantation nordic hair clinic

2021-12-15 • Hårtransplantation

Hasnaa, 32 år

Kvinnlig hårtransplantation

2021-12-15 • Hårtransplantation

Ida, 21 år

hårtransplantation

2021-11-22 • Hårtransplantation

Malin, 32 år

Våra kunder har ordet