fbpx

Kundberättelse

"När jag såg resultatet på två av mina vänner var det ingen tvekan längre"

Publicerad: 2021-01-16

Boka en kostnadsfri konsultation

Benjamin, 46 år

Benjamin Andrée gick på rekommendationer från sina vänner när han kom till Nordic Hair Clinic för att göra sin hårtransplantation. Tidigare år hade han tvekat om en hårtransplantation var någonting för honom.

När han fick se det naturliga resultatet på två av hans vänner som hade gjort sina hårtransplantationer på Nordic Hair Clinic bokade han själv en tid.

Konsultation och ritning av hårlinjen

När vi ritade ut Benjamins nya hårlinje sa han att han ville sänka sin hårlinje något, men vi avrådde honom.

Vill man sänka sin hårlinje samtidigt som man ska fylla ut ett större område så kommer resultatet bli glesare utifrån de antal grafts som man kan ta från donationsområdet.

Dessutom måste man tänka på patientens muskelfäste så att hårlinjen inte rör sig onaturligt när musklerna används i pannan. Vi gjorde bedömningen att Benjamins resultat skulle bli bättre om vi inte sänkte hårlinjen.

Följ Benjamins hårtransplantation

Är du intresserad av hur en hårtransplantation faktiskt går till? I den här videon kan du följa hela Benjamins hårtransplantation på 3 500 grafts. Ingreppet tog totalt 8 timmar.

Vill du veta mer om vad Benjamin själv tyckte om sin hårtransplantation och hur hans beslutsprocess gick till kan du läsa om det i hans kundberättelse nedan.

Kundberättelser

2022-02-03 • Man

Tommy, 35 år

2022-02-03 • Hårtransplantation

Kushtrim, 29 år

2022-02-03 • Hårtransplantation

Christer, 39 år

2022-02-02 • Hårtransplantation

Carl-Johan, 37 år

Cookies