fbpx

Kundberättelse

"Varje år är ett förlorat år som man hade kunnat haft håret man vill ha"

Publicerad: 2020-10-15

Boka en kostnadsfri konsultation
harbehandling-behandling nordic hair clinic

Carl, 25 år

Vid 20-årsåldern upplevde Carl att hans hår började tunnas ut vid hårfästet, därefter har hårlinjen fortsatt att krypa uppåt. Carl hade tänkt att göra en hårtransplantation under en längre tid, men inte kunnat på grund av tidpunkten inte var rätt. När förhållandena ändrades beslutade han sig för att flytta ner hårlinjen och göra en hårtransplantation.

Carl beslutade sig för att göra en hårtransplantation tidigt då han ser det som en investering.

– Varje år som går är ett förlorat år som man hade kunnat haft ett hår som man vill ha, säger Carl.

Första steget var att boka en konsultation och därefter låta informationen sjunka in. Sen började Carl gradvis bestämma sig för att boka in en tid för en hårtransplantation.

Anledningen till att Carl beslutade sig för att göra ingreppet hos Nordic Hair Clinic var tack vare hans mamma. Carls mamma hade sett en artikel i Aftonbladet där en reporter hade gjort en hårtransplantation hos Nordic Hair Clinic och tyckte att kliniken kändes trygg och bra vilket hon berättade för Carl. Av den anledningen valde han Nordic Hair Clinic då han även tidigare fått uppfattningen av att kliniken hade duktig och proffsig personal.

– Nordic Hair Clinics stora flöde av kunder känns tryggt, då har nog de flesta hårtransplantationer hos dem blivit bra, berättar Carl.

harbehandling-behandling nordic hair clinic

Under och efter hårtransplantationen

Operationen gick snabbare än väntat enligt Carl, hans hårtransplantation tog ungefär 4 timmar. Han tyckte att lokalbedövningen gjorde väldigt ont men att man stod ut. Han kände sig väl omhändertagen

Efter hårtransplantationen planerade Carl att vara hemma för att ge sig själv de bästa förutsättningarna att resultatet skulle bli så bra som möjligt.

– Vill man att det ska bli bra så tror jag att man måste lägga mycket energi på efterarbetet. Så att man inte betalar så mycket pengar och inte ger chansen att få ett så bra resultat som möjligt. Eftervården är inte orimlig, men man behöver planera och följa rekommendationerna från kliniken, säger Carl.

Carls förhoppning är att hårtransplantationen ska bli bra och han känner sig spänd för att se slutresultatet. Efter två veckor kan han se att håret har börjat växa, vilket känns positivt. Han är däremot beredd på att det transplanterade håret kommer trilla av innan det växer ut igen, vilket det gör efter en hårtransplantation.

Carls rekommendation till andra som funderar på att göra en hårtransplantation är att göra en.

– Sluta gå och må dåligt över att titta dig i spegeln, passa på och ta chansen, är Carls rekommendation till andra som funderar på att göra en hårtransplantation.

harbehandling-behandling nordic hair clinic

Kundberättelser

2022-02-03 • Hårtransplantation

Tommy, 35 år

2022-02-03 • Hårtransplantation

Kushtrim, 29 år

2022-02-03 • Hårtransplantation

Christer, 39 år

2022-02-02 • Hårtransplantation

Carl-Johan, 37 år

Våra kunder har ordet