fbpx

Kundberättelse

"Jag kollar mig i spegeln hela tiden"

Publicerad: 2022-01-24

Boka en kostnadsfri konsultation

Jonathan, 35 år

Jonathan började tappa hår i tidig ålder. Han provade desperat diverse behandlingsmetoder för att bromsa håravfallet och få håret tillbaka. När inget hjälpte började han överväga att göra en hårtransplantation.

Jonathan funderade länge på att göra en hårtransplantation. Men vågade först inte. Han visste inte så mycket om hårtransplantationer och trodde att det är ett större ingrepp än vad det är. Jonathan började läsa på om hårtransplantationer.

Han tog reda på mer information och om vad det innebär. Jonathan hittade Nordic Hair Clinic och bokade in en konsultation. Han bestämde sig sedan för att göra en hårtransplantation med FUE-metoden i kombination med Hårbehandlingar för att få bästa möjliga resultat.

Varför valde du att göra din hårtransplantation på Nordic Hair Clinic?
– Bemötandet jag fick på konsultationen var så bra som det kunde vara. Så det var bara att köra. Jag bokade in en hårtransplantation direkt.

Provade du andra behandlingsmetoder innan du bestämde dig för att göra en hårtransplantation?
– Jag provade alla möjliga behandlingsmetoder… Schampon, ampuller och mediciner. Ingenting av det fungerar. Det är riktigt kvacksalveri det där. Det blev väldigt dyrt också.

manlig hårtransplantation

Hur gick dina tankar innan hårtransplantationen?
– Vad har jag gett mig in på… Nu finns det ingen återvändo. Det var skräckblandad förtjusning mist sagt. Jag var nervös och lite nojig och funderade på hur säkert det är.  Men efter att de hade dragit linjen i pannan kändes det bra. Jag tänkte att det kommer bli skitbra när det växer ut sen. Så då släppte nervositeten lite.

Hur gick ingreppet?
– Det gick bra. Sjuksköterskorna var jätteduktiga. Det gick rätt fort också. Drygt 6 h tog det. Själva ingreppet gjorde inte ont. Det som gjorde lite ont var bedövningen. Men det var det värt.

efter hårtransplantation

Hur kändes det efteråt?
– Jag var väldigt slut i kroppen. Lite yr också. Men det var nog mest för att jag inte hade ätit ordentligt innan ingreppet. Det var svårt att sova första natten. Huvudet ömmade och när bedövningen släppte kändes det ännu mer. Men det avtog snabbt. Två dagar efter ingreppet gjorde det inte ont alls och jag kunde sova som vanligt.

Hur känns det nu när det gått ett tag?
– Det känns jättebra. Jag kollar mig i spegeln hela tiden. Jag är ivrig på att se slutresultatet.

Var du öppen med  att du skulle göra en hårtransplantation?
– Ja det var jag. Det fanns dom som tyckte att det var löjligt och onödigt att jag skulle göra en hårtransplantation. Dom får tycka vad dom vill. Det är mitt beslut och mitt liv. Många var även positiva och intresserade. Dom ville veta mer om hårtransplantationen och hade många frågor. Det är vanligare än vad man tror att göra ett ingrepp idag. Folk fixar både rumpa, bröst, läppar och allt vad är.

Skulle du rekommendera personer som befinner sig i samma situation som du var i att göra ett likadant ingrepp?
– Det skulle jag absolut göra. Dom kommer få ett resultat dom kommer bli så nöjda över. Det har jag fått. Jag har mått dåligt över mitt håravfall och mina vikar sen jag började tappa hår i 20 års-åldern. Jag är så glad att jag gjorde en hårtransplantation.

Kundberättelser

2022-02-07 • Hårtransplantation

Josephine, 29 år

2022-02-03 • Hårtransplantation

Tommy, 35 år

2022-02-03 • Hårtransplantation

Kushtrim, 29 år

2022-02-03 • Hårtransplantation

Christer, 39 år

Våra kunder har ordet