fbpx

Kundberättelse

"Jag har testat det mesta för att bromsa mitt håravfall men inget hjälpte"

Publicerad: 2018-05-30

Boka en kostnadsfri konsultation
harbehandling-behandling nordic hair clinic

Det var Viktorias pojkvän hörde talas om Hårbehandlingar för håret. Viktoria tyckte det verkade intressant. Hon letade efter kliniker och hittade Nordic Hair Clinic. – På konsultationen fick jag ett jättebra bemötande. Jag kände mig väldigt lugn och hoppfull efter att jag varit där och fått mer information om Hårbehandling, säger Vitoria.

Viktoria bestämde sig för att börja med tre Hårbehandlingar för håret med en månads mellanrum. Detta för att bromsa håravfallet och stimulera tillväxten.

Gjorde du research innan hur behandlingen går till?
– Ja det gjorde jag. Jag och min pojkvän gjorde en hel del research tillsammans. Vi hittade inget negativt alls om Hårbehandling.

Hur kändes det innan första behandling?
– Jag var väldigt spänd och nervös. Samt orolig över att behandlingen skulle göra ont. Jag tycker det är obehagligt med nålar och sprutor.

Hur var din första behandling?
– Den var bra. Det gick mycket smidigare och enklare än vad jag trodde det skulle göra. Det gjorde inte ont heller. Jag hade oroat mig helt i onödan. Inför min andra behandling var jag mycket lugnare och var inte alls nervös.

Har du märkt någon skillnad efter dina behandlingar?
– Jag har gjort två behandlingar och jag kan känna att håret har börjat växa. Hårsäckarna har vaknat till liv. Jag trodde det skulle ta längre tid innan jag märkte någon skillnad. Så jag är positivt överraskad.

 Har du berättat att du gör Hårbehandlingar för håret?
– Ja det har jag gjort. För de flesta är Hårbehandling helt nytt. Jag fick frågor om vad det är och hur det fungerar. Sen tyckte många det verkade läskigt och frågade om det gör ont.

Skulle du rekommendera andra att göra Hårbehandlingar?
– Ja verkligen. Jag som har testat det mesta för att få håret att bromsa mitt håravfall och få håret att växa bättre kan verkligen rekommendera Hårbehandling. Det ger verkligen effekt. Det är en behandling som fungerar till skillnad från inpackningar, balsammetoden och allt vad det heter. Hårbehandling Ger ett resultat jag inte har fått innan.

Följ med Viktoria på hennes Hårbehandling!

harbehandling-behandling nordic hair clinic

Kundberättelser

Hårtransplantation resultat

2022-01-07 • Hårbehandling

Sanna, 26 år

2021-12-20 • Hårbehandling

Pernilla

Nordic hair clinic

2021-12-16 • Hårbehandling

Jonna, 31 år

hårtransplantation resultat

2021-06-12 • Hårbehandling

Thilda

Våra kunder har ordet