fbpx

Kundberättelse

"Jag kände att det var dags att göra någonting åt det"

Publicerad: 2021-12-20

Boka en kostnadsfri konsultation

Adam Farhoumand jobbar som mäklare i Stockholm och har ofta ett väldigt stressigt schema. Då stress är en stor bidragande faktor till håravfall valde han att besöka oss på Nordic Hair Clinic för att göra tre stycken Hårbehandlingar. I hans yrke är det viktigt att se stilig och bra ut och han känner därför att han gärna vill ha kvar sitt hår på huvudet.

Adam kom i kontakt med oss på Nordic Hair Clinic genom en referens. Till en början var han skeptisk till om behandlingen skulle funka, men det ändrades fort. Han såg resultat redan efter sin andra behandling och han tycker att hans hår har blivit betydligt bättre, speciellt framme vid hårlinjen. Nu väntar han på ytterligare resultat då det fortsätter att hända saker även efter den tredje behandlingen.

Han beskriver även behandlingen som smärtfri även om det kändes lite obehagligt till en början.

Adam har aldrig tidigare testat denna typ av behandling, men känner nu i efterhand att han definitivt kommer fortsätta. Han är helt öppen för att prova detta på andra områden också, så som ansiktet.

Han rekommenderar mer än gärna Hårbehandling till folk. Han har redan tre bekanta som har hört av sig och frågat om det funkar, vilket han säger att det gör och har bett dom kontakta oss för en kostnadsfri konsultation.

– Känner man att man har håravfall på gång tycker jag att det är nått man ska ta tag i på en gång. Mitt råd till andra är att börja med Hårbehandling i tid, förutsättningarna är betydligt större då, säger Adam.

Han tycker att hela upplevelsen hos Nordic Hair Clinic har varit fantastisk och han är supernöjd med resultatet och den service han har fått.

– Jag som är väldigt stressad uppskattar att det aldrig har varit förseningar och har det någon gång blivit ändringar i schemat så är ni alltid ute i god tid. Fotografen och personalen har varit fantastiska, jag är supernöjd, säger Adam.

Följ med Adam på hans första Hårbehandling!

harbehandling-behandling man

Se fler kunder som gjort Hårbehandling hos oss

2022-02-03 • Hårbehandling

Alan

Hårtransplantation resultat

2022-01-07 • Hårbehandling

Sanna, 26 år

Hårtransplantation nordic hair clinic

2021-12-15 • Hårtransplantation

Hasnaa, 32 år

Våra kunder har ordet