fbpx

Kundberättelse

"Det gjorde inte ont och jag kände ingen smärta"

Publicerad: 2021-12-15

Boka en kostnadsfri konsultation
Hårtransplantation nordic hair clinic

Hasnaa, 32 år

För 6 år sedan tappade Hasnaa mycket hår och fick håravfall efter sin graviditet efter hon fått sitt tredje barn, och efter det har hennes hår inte återställts. Hon har testat flera mediciner och vitaminer som inte har gett något resultat. Hon vände sig till oss på Nordic Hair Clinic för hjälp, och blev då rekommenderad att göra en hårtransplantation.

Efter Hasnaas tredje graviditet började hon tappa mycket hår. Hon googlade för att hitta en lösning på håravfallet och testade flera mediciner samt vitaminer utan något resultat. När hon googlade hittade hon behandlingen Hårbehandling, en behandling som hjälper mot håravfall och tunnhårighet, och som Nordic Hair Clinic erbjuder.

Hasnaa bokade en konsultation och fick träffa hårspecialisten Maggie. Maggie gjorde en grundlig undersökning av Hasnaas hår och kunde konstatera att en behandling med Hårbehandling inte skulle hjälpa henne. För att återfå och få fylligare hår skulle Hasnaa behöva göra en hårtransplantation.

– Det kändes lite läskigt och konstigt när Maggie berättade om hårtransplantation, jag kände inte till det sen innan. När jag kom hem googlade jag och fick då mer information om ingreppet. Men jag var så trött på alla vitaminer och mediciner som jag tidigare testat utan resultat, så jag beslutade mig för att göra en hårtransplantation, berättar Hasnaa.

Ingreppet

– Det var lite jobbigt då jag sov dåligt natten innan, men jag upplever ändå att ingreppet gick bra. Det gjorde inte ont och jag kände ingen smärta, jag somnade så att sköterskorna fick väcka mig när jag skulle vända på mig, säger Hasnaa och skrattar.

Efter ingreppet ska Hasnaa ta det lugnt och vila. Hon ska ta det försiktigt när hon duschar och kammar sig, samt undvika mössa och keps de första dagarna. Hasnaa kommer även undvika solen och att träna på två veckor. Hon hoppas och tror att slutresultatet kommer bli jättebra.

Hårtransplantation nordic hair clinic

Kundberättelser

2022-02-07 • Hårtransplantation

Josephine, 29 år

Kvinnlig hårtransplantation

2021-12-15 • Hårtransplantation

Ida, 21 år

hårtransplantation

2021-11-22 • Hårtransplantation

Malin, 32 år