fbpx

Kundberättelse

"Det gjorde inte det minsta ont"

Publicerad: 2020-07-17

Boka en kostnadsfri konsultation

Josefin, 24 år

Josefin 24 år har de senaste året tappat mycket hår. Främsta anledningen till det är att hon blekt håret mycket hemma. Stress är även en anledning till hennes håravfall.

Efter att ha sett en av Therese Lindgrens vloggar där hon berättade om att hennes kille Anders börjat med Hårbehandling för håret på Nordic Hair Clinic så blev Josefin intresserad. Hon läste mer om Hårbehandling och bokade sedan en tid för en konsultation på kliniken. – Jag fick jättebra information om Hårbehandling. Jag bestämde mig för att ge behandlingen en chans. Jag kände inte att jag behövde gå till fler kliniker då ni är proffsiga och ledande inom Hårbehandling, säger Josefin.

Josefin ska göra tre Hårbehandlingar för håret. Detta för att bromsa håravfallet och stimulera tillväxten.

Gjorde du research innan om Hårbehandling?
– Ja jag läste massor. Jag tittade även på mycket före och efter biller på er instagram.

Hur kändes det innan första behandling?
– Jag var orolig att det skulle göra ont då jag inte hade någon bedövning. Men jag var också väldigt förväntansfull. Jag hade sett fram emot att göra behandlingen länge.

Hur var din första behandling?
– Den var bra. Det gick snabbt och smidigt. Det gjorde inte det minsta ont heller. Sjuksköterskan var jätteduktig och kan sin sak.

Har du berättat att du gör Hårbehandlingar för håret?
– Jag har berättat det för vänner och familj. Ingen kände till behandlingen och frågade mycket om den. De tycke de lät helt revolutionerande. Dem vil testa själva!

Skulle du rekommendera andra att göra Hårbehandlingar hos oss?
– Ja! Det går enkelt och snabbt att göra. Ni är ledande inom Hårbehandling. Ett stort plus är att kliniken ligger centralt och har fräscha lokaler. Hårbehandling ger inga biverkningar så man har inget att förlora. Jag hade inte gjort behandlingen om den inte var naturlig.

Kundberättelser

Hårtransplantation resultat

2022-01-07 • Hårbehandling

Sanna, 26 år

2021-12-20 • Hårbehandling

Pernilla

Nordic hair clinic

2021-12-16 • Hårbehandling

Jonna, 31 år

hårtransplantation resultat

2021-06-12 • Hårbehandling

Thilda

Våra kunder har ordet