fbpx

Kundberättelse

"Jag tappar inte lika mycket hår som innan"

Publicerad: 2020-09-15

Boka en kostnadsfri konsultation
harbehandling-behandling nordic hair clinic

Johanna, 39 år

Johanna tappade mycket hår efter hon slutat amma sitt andra barn. För att motverka håravfallet vände hon sig till oss på Nordic Hair Clinic och blev rekommenderad att testa behandling med Hårbehandling.

Johanna sökte sig till oss på Nordic Hair Clinic efter att hon börjat tappa mycket hår. Hon märkte av det efter att hon slutat amma sitt andra barn. Det var som tydligast att hon tappade mycket hår när hon skulle borsta håret och när hon tvättade det.

För att hitta en lösning på problemet vände Johanna sig till oss på Nordic Hair Clinic och kom in på en konsultationen. På en konsultation går vi igenom håret och hårbotten samt ser vilka behandlingsalternativ som skulle passa. I Johannas fall kunde det fastställas att hennes hårsäckar var i viloläge och producerade därmed inget hår.

Hårbehandling mot vilande hårsäckar

Hårbehandling är en behandling där man utvinner blod från patienten som sedan injiceras i hårbotten. Det är en effektiv behandling mot vilande hårsäckar och som rekommenderades för Johanna. Med Hårbehandling kan man “väcka” de vilande hårsäckarna så att de börjar producera hår igen, och därmed även motverka håravfall.

Resultat

Efter Johannas Hårbehandlingar tappade hon inte lika mycket hår som innan. Hon la märke till att det inte fastnade lika mycket hår på hennes hårborste som det tidigare gjort.

När Johanna la upp ett inlägg på instagram om behandlingen fick hon många frågor som: “Hur kändes det?”, “gjorde det ont?”, “hur gick det till?”. Många av Johannas följare var oroliga för vad man injicerar i hårbotten, ifall det är några tillsatser eller onaturliga ämnen.

harbehandling-behandling nordic hair clinic

Kundberättelser

Hårtransplantation resultat

2022-01-07 • Hårbehandling

Sanna, 26 år

2021-12-20 • Hårbehandling

Pernilla

Nordic hair clinic

2021-12-16 • Hårbehandling

Jonna, 31 år

hårtransplantation resultat

2021-06-12 • Hårbehandling

Thilda

Våra kunder har ordet