fbpx

Kundberättelse

"Det här var ju hur lätt som helst"

Publicerad: 2022-02-07

Boka en kostnadsfri konsultation

Josephine Qvist, 29 år

Josephine tyckte att hennes hårlinje satt högre upp än önskat. Vi fyllde ut hennes vikar med 1 200 grafts. Läs vidare för att följa med på Josephines resa genom hårtransplantationen.

Josephine var inte nervös innan ingreppet. Det var först när hon låg på behandlingssängen som hon insåg att det är aningen mer seriöst än att gå till frisören.

”Det var lite jobbigt att ligga där. Man ser ingenting, och det är någon som sticker och borrar i huvudet. Samtidigt kände jag mig trygg”.

Vi flyttade 1 200 individuella hårsäcksgrupper (grafts) från Josephines nacke till hennes vikar med FUE-metoden. Det betyder att varje hårsäcksgrupp flyttas för hand, en i taget.

– I efterhand tänkte jag att det här var ju hur lätt som helst, säger Josephine.

En vecka efter ingreppet

När vi frågar hur första veckan har varit ler Josephine stort.

”Jag tycker inte det syns alls. Det är ingen som har märkt, på grund av hur enkelt det är att dölja. Jag kan täcka vikarna hur bra som helst och det rakade området syns inte alls. Det blev superbra”.

Hon erkänner att när hon kom hem efter ingreppet såg hon sig själv i spegeln och blev lite orolig. Men efter ett samtal till kliniken kände hon sig trygg och lugn igen.

Det är många som får en chock när de ser sig själva efter transplantationen men det är väldigt sällan det är något som är fel. Men våra tekniker och sköterskor har lång erfarenhet av att utföra transplantationer – dem vet vad dem gör. Deras resultat talar för sig själva!

Mer än bara en frisyr

Efter 15 år av hårbehandlingar och hårtransplantationer vet vi en hel del. De flesta av våra kunder som gör en hårtransplantation får inte bara en förbättrad hårlinje – dem får framförallt en ökad självkänsla. Deras beslut om att justera en hårlinje handlar inte bara om håravfall – det handlar samtidigt om att ta hand om sitt välmående.

Hår sitter på ytan men det är den underliggande känslan att få känna sig som sitt bästa jag som faktiskt spelar roll.

Har du funderingar kring vad vi kan göra för dig? Det första steget är att boka en gratis konsultation hos oss!

Kundberättelser

Hårtransplantation nordic hair clinic

2021-12-15 • Hårtransplantation

Hasnaa, 32 år

Kvinnlig hårtransplantation

2021-12-15 • Hårtransplantation

Ida, 21 år

hårtransplantation

2021-11-22 • Hårtransplantation

Malin, 32 år

Våra kunder har ordet