fbpx

Kundberättelse

"Det är fantastiskt"

Publicerad: 2020-08-15

Boka en kostnadsfri konsultation
harbehandling-behandling

Lisa, 46 år

Basaliom är en sorts hudcancer som drabbade Lisa. Hon tappade mycket hår i samband med cancern och fick efter operationen en kal fläck. Med Hårbehandlingar kunde hon återfå hårväxten vid det kala området.

Lisa drabbades av en basaliom, även kallad basalcellscancer. Det är en typ av hudcancer som oftast uppkommer om man har varit mycket i solen. Lisa fick en tumör som växte tills hon opererade bort den. I samband med hudcancern tappade hon mycket hår och fick en stor kal fläck på huvudet. Hon tyckte att det var jobbigt att det inte växte något hår där.

Efter ett samtal med en väninna fick hon höra talas om behandling med Hårbehandling. Väninnan gjorde behandlingen av estetiska skäl för att behålla lystern i håret och för att motverka håravfall. Som kvinna kan man tappa hår i samband med att man blir äldre eller har fått barn. Väninnan rekommenderade Lisa att testa Hårbehandling för att se om det kunde hjälpa mot hennes kala fläck.

Hårbehandling stimulerar hårtillväxten på ett naturligt sätt utan att ett ingrepp krävs. Du kan läsa mer om behandling med Hårbehandling här.

Lisa kom till oss på Nordic Hair Clinic för att göra Hårbehandlingar för att återfå sitt hår. Hon är lite rädd för nålar och kände sig därför orolig inför behandlingen, men under behandlingen kände hon att det inte var så farligt som hon trodde att det skulle vara.

– Man känner att det pickar lite i hårbotten, men man överlever. Man får tänka på annat så går det bra, berättar Lisa.

Lisas råd till andra som funderar på att göra Hårbehandling är att gå och göra det. Nu efter hennes tre Hårbehandlingar är hon otroligt nöjd med resultatet.

– Det är fantastiskt, det stimulerar verkligen hårväxten. Det blir tjockare och man kan fylla igen tunna vikar eller få kraftigare hårväxt. För mig var Hårbehandling så gynsam att nästan allt hår växte ut vid min kala fläck. Det är bara där jag har ärret som det saknas lite hår.

harbehandling-behandling-har-kvinna-nordic-hair

Kundberättelser

Hårtransplantation resultat

2022-01-07 • Hårbehandling

Sanna, 26 år

2021-12-20 • Hårbehandling

Pernilla

Nordic hair clinic

2021-12-16 • Hårbehandling

Jonna, 31 år

Hårtransplantation nordic hair clinic

2021-12-15 • Hårtransplantation

Hasnaa, 32 år

Våra kunder har ordet