fbpx

Kundberättelse

"Jag vill inte skämmas över mitt hår"

Publicerad: 2018-11-15

Boka en kostnadsfri konsultation
harbehandling-behandling nordic hair clinic

Malena, 35 år

För några månader sen insjuknande Malena i en allvarlig influensa. Hon hade extrem yrsel och feber och behövde till och med hjälp att gå. Detta medförde även kraftigt håravfall och hon blev nästan flintskallig. Hon kunde i princip dra loss stora tussar av hår från huvudet.

Att jämt behöva gå runt i en varm mössa för att inte behöva skämmas över sitt hår, är anledningen till att hon sökte upp oss på Nordic Hair Clinic.

Hon googlade på håravfall och fick upp en annons om oss på Facebook. Därefter sökte hon på vad det innebär med att göra en Hårbehandling och blev intresserad av att testa.

– Jag är frisör så hår är viktigt för mig, det är en stor del av mitt liv. Först kändes det lite skämmigt att behöva göra behandlingar för tunt hår. Men eftersom jag vet fler som lider av håravfall och fått bra resultat efter Hårbehandling så tänkte jag att, nä jag ska fasiken våga! Jag lade även ut bilder på min Facebooksida och berättade att jag skulle börja med det, säger Malena.

Hon fick stor respons efter sitt inlägg och inspirerade andra till att våga testa Hårbehandling. Hon vill att folk ska känna att dom inte är ensamma om detta problem.

harbehandling-behandling resultat

Malena berättar att hon är spruträdd och hade en skräckblandad känsla första gången hon skulle göra sin behandling. Att känna oro när man ska testa något nytt för första gången är fullt normalt. Hon visste inte vad hon skulle förvänta sig och kände sig oförberedd och spänd. Men det gick lättare andra och tredje gången.

– Behandlingarna går fort och känns mindre än vad jag hade tänkt att den skulle göra. Det underlättar även att jag har haft samma sköterska varje gång. Det är trevligt att kunna prata och och fortsätta där man avslutade sist. Det gör att hela behandlingen känns lättare, säger Malena.

Malena har fått ett superresultat och även hennes kollegor och kompisar ser stor skillnad, speciellt de hon träffar mer sällan. Personer i hennes omgivning har sagt att det inte alls är tunt hår längre.

– Jag kan verkligen rekommendera Hårbehandling till andra eftersom jag själv fick ett så bra resultat. Jag gick in med inställningen att det inte kommer funka på mig. Men jag fick verkligen ett otroligt bra resultat och det har verkligen varit värt det, säger Malena.

harbehandling-behandling resultat

Kundberättelser

Hårtransplantation resultat

2022-01-07 • Hårbehandling

Sanna, 26 år

2021-12-20 • Hårbehandling

Pernilla

Nordic hair clinic

2021-12-16 • Hårbehandling

Jonna, 31 år

hårtransplantation resultat

2021-06-12 • Hårbehandling

Thilda

Våra kunder har ordet