fbpx

Kundberättelse

"Jag vill undvika att bli tunnhårig"

Publicerad: 2018-05-15

Boka en kostnadsfri konsultation
harbehandling-behandling marcelo pena

Marcelo, 28 år

Marcelo är nöjd med sitt hår men vill börja med Hårbehandling i förebyggande syfte.
Jag vill undvika att bli tunnhårig och ha mitt hår kvar länge. Varför inte få en snyggare frisyr om man kan det?”

Marcelo arbetar med sina sociala medier. Instagrammar, bloggar och planerar att starta en Youtube-kanal framöver. Att ta hand om sig är något Marcelo värderar högt. Dagligen inspirerar han tusentals människor till att göra det samma. Även håret är viktigt för Marcelo.

– Jag såg på Instagram att en vän gjort Hårbehandling för håret hos er. Jag tänkte att Hårbehandling vill jag också göra, säger Marcelo.

Marcelo bokade en tid för en konsultation på kliniken. Sedan bestämde han sig för att börja med tre Hårbehandlingar för håret. Behandlingen bromsar håravfall och stimulerar tillväxten.

harbehandling-behandling marcelo pena

Gjorde du research innan hur behandlingen går till?
– Ja det har jag gjort. Det är viktigt för mig. Jag har läst om hur behandlingen går till och effekten av den. Jag tycker det är väldigt fascinerande att endast ens egen blod används till behandlingen. Det är grymt att det är en naturligt behandling. Jag hade inte velat spruta in vad som helst i kroppen.

Hur kändes det innan första behandling?
– Det kändes väldigt spännande. Jag var så förväntansfull lycklig och glad. Äntligen skulle jag få testa på Hårbehandling. Jag hade sett fram emot att göra behandlingen länge. Jag var inte det minsta nervös eller orolig.

Hur var din första behandling?
– Den var bra. Det gick fort, smidigt och gjorde inte det minsta ont. Sköterskan var seriös, proffsig och väldigt erfaren. Efteråt kändes det hur bra som helst. Det syntes inte heller att jag gjort en behandling.

Har du berättat att du gör Hårbehandlingar för håret?
– Ja det har jag. Alla mina följare på sociala medier känner till det. Det var många som inte visste vad Hårbehandling är. Jag ser fram emot att visa upp mitt resultat sen. Jag hoppas kunna inspirera andra att göra Hårbehandling. Jag vet att många män har komplex över att de har tunt hår. Jag hoppas att fler ska få reda på att det finns hjälp att få.

Skulle du rekommendera andra att göra Hårbehandlingar?
– Jag kommer absolut rekommendera andra att göra Hårbehandling om jag får ett bra resultat.

harbehandling-behandling marcelo pena

Kundberättelser

2022-02-03 • Hårbehandling

Alan

2021-12-20 • Hårbehandling

Adam, 32 år

Hårtransplantation resultat

2021-06-16 • Hårbehandling

Iman, 41 år

2020-11-19 • Hårbehandling

Pontus, 45 år

Våra kunder har ordet