fbpx

Kundberättelse

"Folk som inte känner mig ser inte att jag har gjort en hårtransplantation"

Publicerad: 2020-07-23

Boka en kostnadsfri konsultation
mourad hårtransplantation

För Mourad som är barberare är håret otroligt viktigt. Det är inte bara en stor del av hans look och självförtroende utan även en reklampelare för hans företag och arbete. Därför vill han ha snyggt och tjockt hår som dessutom ser naturligt ut. Han ville dock hitta en klinik han kände förtroende för, och kom till slut till oss på Nordic Hair. 

Mourad driver två barbershops i Stockholm och arbetar med hår och skägg hela dagarna och har sett alla möjliga resultat av hårtransplantationer, allt från fina och naturliga resultat till resultat som är allt annat än fina. Många kunder som han tyckte hade de bästa resultaten hade gjort sina operationer på Nordic Hair Clinic. Den sista kunden han såg frågade han om numret till kliniken så att han själv kunde boka en tid för konsultation. Väl på plats fick Mourad ett så gott intryck att han bestämde sig för att boka en tid för hårtransplantation på en gång. Transplantationen gick bra och 2500 grafts transplanterades till Mourads hårlinje och vissa tunnare partier på hjässan.

Hårbehandling- behandling efter Mourads hårtransplantation

Ungefär en vecka efter transplantationen var Mourad tillbaka för att göra den första av de tre Hårbehandlingarna som ingår vid en hårtransplantation på en av våra kliniker i Sverige. Han berättar att sticken från sprutorna är som ingenting mot bedövningen vid transplantationen, som för övrigt var det enda han kände av vid operationen. Han menar att det gick snabbt och nästan inte kändes något över huvud taget.

harbehandling-behandling

”Fundera inte – gör det bara”

Mourads råd till andra som funderar på att göra en hårtransplantation är att göra en. Om man har gått i tankarna att göra en så är det förmodligen för att man har tappat en del hår, menar han. Han vill poängtera att det är viktigt att välja en bra klinik för att få ett så bra resultat som möjligt. Själv vill han starkt rekommendera Nordic Hair Clinic.

mourad hårtransplantation

Kundberättelser

2022-02-03 • Hårtransplantation

Tommy, 35 år

2022-02-03 • Hårtransplantation

Kushtrim, 29 år

2022-02-03 • Hårtransplantation

Christer, 39 år

2022-02-02 • Hårtransplantation

Carl-Johan, 37 år

Våra kunder har ordet