fbpx

Kundberättelse

"Jag ville bromsa håravfallet och få tillbaka mitt hår"

Publicerad: 2018-02-17

Boka en kostnadsfri konsultation

Rickards permanenta lösning mot håravfall i släkten.

 

Rickard, 34 år

Rickard 34 år började tappa hår i 26-års åldern. Ju mer hår han tappade desto mer obekväm började han känna sig.

– Jag ville bromsa håravfallet och få tillbaka mitt hår för att känna mig mer bekväm med mitt utseende, säger Rickard.

Många i Rickards släkt är drabbade av håravfall. Eftersom det till viss del är ärftligt så visste han vad hans håravfall skulle leda till om han inte gjorde något åt det. Rickard provade inte några andra behandlingsmetoder innan han började kolla upp möjligheterna att göra en hårtransplantation.

– Andra behandlingsmetoder verkar bara vara en tillfällig lösning medan en hårtransplantation är permanent, säger Rickard.

Rickard gjorde en hårtransplantation med FUE-metoden. Totalt blev det 2 400 grafts. Efteråt gjorde han en kur med Hårbehandlingar för att få bästa möjliga resultat.

Hur hittade du Nordic Hair Clinic?
– Jag letade efter information om hårtransplantationer på internet. Jag läste massor med recensioner och kundberättelser. När jag läste att så många var nöjda efter att ha gjort en hårtransplantation hos er så bokade jag in en tid för en konsultation på kliniken i Göteborg. Där fick jag ett jättebra bemötande. Allt kändes toppen. Direkt på konsultationen bokade jag in en tid för ett ingrepp.

Berätta om din upplevelse på behandlingsdagen?
– Jag var väldigt nervös. Jag kunde knappt sova natten innan. Men innan mitt ingrepp fick jag svar på alla frågor och funderingar jag hade. Då blev jag lite mindre nervös. Personalen var erfaren och väldigt skickliga. Jag kände att jag var i trygga händer. Hela ingreppet tog drygt 5 timmar.

Hur kände du efteråt?
– Jag kände mig trött. Direkt efter hade jag lite ont i huvudet. Första natten sov jag bättre än förväntat trots att jag halvsatt och sov. Jag var noga med att följa alla skötselråd till punkt och pricka.

Hur känns det idag?
– Jag har fått ett grymt bra resultat jag är väldigt nöjd med. Jag vågade aldrig hoppas på att resultatet skulle bli så bra!

Var du öppen med att du skulle göra en hårtransplantation?
– Ja. Familj, vänner och kollegor kände till det. Jag fick mycket frågor både innan och efteråt. Jag har inspirerat andra till att våga göra en hårtransplantation.

Skulle du rekommendera andra att göra en hårtransplantation?
– Ja! Det är ett ingrepp som gör så mycket för självförtroendet. Jag är jättenöjd. Jag kände mig väldigt obekväm innan. Nu känner jag mig bekväm med mitt utseende. Jag har aldrig keps och mössa på mig längre. Det hade jag ofta förut för att dölja mitt tunna hår.

Kundberättelser

2022-02-03 • Hårtransplantation

Tommy, 35 år

2022-02-03 • Hårtransplantation

Kushtrim, 29 år

2022-02-03 • Hårtransplantation

Christer, 39 år

2022-02-02 • Hårtransplantation

Carl-Johan, 37 år

Våra kunder har ordet