fbpx

Kundberättelse

"Jag har väntat länge på den här dagen"

Publicerad: 2020-04-24

Boka en kostnadsfri konsultation
Ögonbrynstransplantation kvinna

Sahar, 58 år

Sahar har länge saknat att ha tydliga men naturliga ögonbryn. När Sahar såg att hennes vän gjort en ögonbrynstransplantation med ett väldigt lyckat resultat så bokade hon en konsultation hos oss.

Sahar har tappat mycket hår på sina ögonbryn och längtar efter naturligt fylliga bryn igen. Hon vill inte göra en tatuering och heller inte sminka brynen varje dag för att de ska vara vara synliga. Att inte ha naturliga bryn har även påverkat hennes självförtroende och självkänsla mycket negativt.

En av hennes vänner har gjort en önonbrynstransplantation och resultatet hon fick gjorde att Sahar även själv blev intresserad. Nordic Hair Clinic valde hon för att hon kände sig trygg och väl omhändertagen. Vidare berättar Sahar att detta är något hon bara gör för sig själv och ingen annan, inte ens hennes man visste om att hon skulle göra ingreppet. Hon prioriterade sina ögonbryn före många andra utgifter en tid.

Efter ingreppet

Sahar säger att ingreppet gick bra men att hon blev lite rastlös av att behöva ligga stilla så länge. Annars är hon mycket nöjd och väldigt spänd på att se det slutgiltiga resultatet. Hin vill även hälsa att hon inte alls upplevde någon smärta eller obehag, bedövningssprutan kändes lite men det var allt. Hon tipsar alla som funderar på det att göra ingreppet att bara komma till skott och boka en tid, det är värt det!

Ögonbrynstransplantation kvinna

Kundberättelser

ögonbrynstransplantation resultat

2021-02-20 • Ögonbrynstransplantation

Sadaf

2020-07-15 • Ögonbrynstransplantation

Barbro, 64 år

2019-02-17 • Ögonbrynstransplantation

Zara, 28 år

Våra kunder har ordet