fbpx

Kundberättelse

"Jag fick en smärtsam egokrock av förtunnat hår på hjässan"

Publicerad: 2018-02-17

Boka en kostnadsfri konsultation

Daniel, 36 år

Daniel har de senaste åren börjat få tunnare och tunnare hår.

– Jag fick en smärtsam egokrock av förtunnat hår på hjässan. Jag ville göra något åt det, säger Daniel.

Daniel är VD och grundare för Salong Betong. En tatueringsstudio som finns i Stockholm och i Malmö. Han har även Podcasten “Handen på hjärtat” tillsammans med Daki Savic och Rodrigo Gonzalez.

Daniels hår är viktigt för honom. Han har de senaste åren beklagat sig över sitt tunna hår inför vänner och bekanta.

– Min närhet att förnekat det. Men jag ser ju det själv, säger Daniel. För att bromsa håravfallet och få tillbaka sitt hår började Daniel med att göra en kur Hårbehandlingar för håret med en månads mellanrum.

Hur hittade du till Nordic Hair Clinic?
– Jag såg på en väns Instagram att han varit hos er och gjort Hårbehandlingar. Jag frågade honom om han var nöjd. Och det var han så jag bokade tid för en konsultation på kliniken. Väl där bestämde jag mig på en gång att Hårbehandlingar vill jag göra.

Gjorde du mycket research innan?
– Nej det gjorde jag inte. Jag googlade lite om hur behandlingen går till. I övrigt litade jag fullt ut på min vän att det är en behandlingen som är bra och ger resultat.

Hur var din första behandling?
– Jag hade fått höra att det inte gör ont. Jag är van vid nålar då jag har många tatueringar. Att tatuera sig gör fett ont. Så väntade mig att behandlingen skulle vara smärtfri. Dock gjorde det lite ont stundtals. Jag valde att inte ha bedövning av den anledningen att det går fortare. Men det gick bra.

Är du öppen med att du gör Hårbehandlingar för håret?
– Ja. Jag har ju klagat om min flint i flera år. Så dem flesta vet att jag har börjat med dessa behandlingar. Jag har fått mycket frågor. Främst undrar folk om det verkligen fungerar. Baserat på min väns grymma resultat så vet jag att det fungerar för honom. Men om det fungerar för mig kan jag inte veta än. Det tar ett tag att se ett resultat.

Skulle du rekommendera andra att göra Hårbehandlingar?
– Om det fungerar för mig vilket är för tidigt att veta nu, så skulle jag rekommendera alla som börjar bli tunnhåriga att göra denna behandling. Allt för att håret ska sitta kvar och växa bättre.

Kundberättelser

2022-02-03 • Hårbehandling

Alan

2021-12-20 • Hårbehandling

Adam, 32 år

Hårtransplantation resultat

2021-06-16 • Hårbehandling

Iman, 41 år

2020-11-19 • Hårbehandling

Pontus, 45 år

Våra kunder har ordet