fbpx

Kundberättelse

"Man vill vara snygg helt enkelt"

Publicerad: 2017-02-10

Boka en kostnadsfri konsultation

Ako, 33 år

Ako har alltid haft tunt hår ända sedan han var liten och i vissa perioder var det tunnare än andra. Eftersom tunnhårighet är något som går i familjen så beslutade han sig för att söka en lösning på problemet.

– För mig handlar det inte just om ett komplex, det är aldrig något jag haft problem med i mitt liv. När jag tränar gör jag det för att få kroppen snygg och det är inget att gömma under mattan. Så detsamma gäller håret – man vill vara snygg helt enkelt. Att göra just en Hårbehandling känns även väldigt bra för att man använder inga konstiga kemikalier, utan man använder sådant som kommer inifrån dig själv. Det gör att behandlingen känns väldigt naturlig vilket är ett plus eftersom jag jobbar med träning och hälsa.

Ako Rahim är en stor fitnessprofil och gymägare som även är känd för sitt medverkande i TV programmet Gladiatorerna. I början av hans karriär tävlade han i många stora fitnesstävlingar där han kammade hem 11 medaljer, bland annat VM guld i Athletic Fitness. Vid sidan av sin tävlingskarriär jobbar han som personlig tränare och är nu med sitt sjunde år av TV programmet gladiatorerna. Efter sin tävlingskarriär bytte Ako riktning inom fitness och började med Crossfit. Det här ledde till att han var med och startade upp ett nytt gym i Stockholm, Crossfit Autumn.

Eftersom han bestämt sig för att hitta en lösning för sitt tunna hår så kändes det mest självklara att fråga runt och kolla med vänner för att se om någon annan har samma erfarenhet. Det visade sig att en av hans vänner har tidigare genomfört Hårbehandling hos Nordic Hair och han fick rådet att prova det eftersom det givit ett bra resultat.

– Jag sökte runt på internet efter Hårbehandlingar och kom snabbt in på Nordic Hair. Det var väldigt tydlig och bra information och jag bokade in en konsultation nästan direkt. Vid konsultationen gav Maggie på Stockholmskliniken mig ett enormt varmt mottagande, hon informerade mig om allting och efter konsultationen var det inga konstigheter med att fortsätta och påbörja behandlingarna.

Ako genomförde Hårbehandlingar för hår vilket bromsar håravfall, stimulerar tillväxt och ökar näringstillförseln. Behandlingen går ut på att man tar blod från patienten och utvinner de koncentrerade tillväxtfaktorerna. Detta injiceras sedan in vid behandlingsområdet vilket ökar produktionen av hårceller genom att stimulera cellerna vid hårsäckarna. Ett behandlingstillfälle tar runt 15-20 minuter och Ako genomförde 3 stycken  behandlingar med fyra veckors mellanrum mellan varje behandling, för att uppnå önskat resultat, vilket är ett vanligt antal behandlingar.

Var det enkelt att genomföra behandlingarna?
– Jag var väldigt lugn, vid sådana här tillfällen brukar jag tänka att det ska ändå genomföras så det är ingen idé att stressa upp sig. Själva behandlingen kändes lite som en spabehandling, nu är man nyfiken på resultatet.

Hur har människor reagerat på att du gjort Hårbehandlingar?
De har faktiskt varit väldigt nyfikna. Många har frågat hur det går till, om det fungerar bra och sagt att de själva funderar på att prova. Så väldigt kul respons!

Om dina kompisar skulle börja tappa hår, kommer du rekommendera att göra en likadan behandling?
– Ja absolut, det har jag redan gjort och flera utav dem är redan inbokade.

Kundberättelser

2022-02-03 • Hårbehandling

Alan

Hårtransplantation resultat

2022-01-07 • Hårbehandling

Sanna, 26 år

2021-12-20 • Hårbehandling

Pernilla

2021-12-20 • Hårbehandling

Adam, 32 år

Våra kunder har ordet