fbpx

Pressklipp

Sean Banan pratar om sin hårtransplantation i Hänt i Veckan

Author profile picture

Författare: Rebecca Lampi

Publicerat: 2022-02-07

Sean Banan gjorde en intervju i Hänt i Veckan där han pratade om sitt skönhetsingrepp. Han gjorde en hårtransplantation hos oss på 3 000 grafts.

Ur Hänt i Veckan:

”Det är svårt att hitta en person med större självförtroende än Sean Banan, 33, men bakom den käcka fasaden har tankarna kring utseendet snurrat.

— Jag har alltid haft komplex för min smala kropp, min håriga rumpa och på senare år mitt glesa hår. Men det har jag nu gjort något åt, förklarar Sean för Hänt.

Sean Banan, eller Sina Samadi som han egentligen heter, har genomgått en hårtransplantation där cirka 3 000 hårsäckar flyttats från baksidan av huvudet och sedan noggrant placerats där det behövdes.

— Det var en lite omständig procedur, jag fick ligga still i sex timmar medan de med en mikroskopisk borr tog ut hårsäckarna. men det var det värt. Den korta tiden gör en extremt stor förändring för resten av livet, säger Sean och drar med handen på sitt huvud.

Transplantationen gjordes tidigare i år, och nu börjar resultatet synas på riktigt.

— Det blev betydligt bättre än jag trodde. Jag kan inte beskriva det med ord, trodde aldrig det skulle bli så här snyggt. Nu vågar jag gå ut utan keps, jag är svinnöjd!

Sean har dock kluvna känslor inför sitt beslut att rätta till en fysisk defekt. Han har alltid förespråkat, framförallt för barn som är hans främsta publik, att man ska vara nöjd med sig själv.

— Det kändes som hyckleri när jag beslutade mig för det, men nu går jag tillbaka till så som jag såg ut tidigare. Och vill man förändra sitt utseende så ska man göra det, jag lägger inga värderingar i vad folk gör. Men det viktiga är att man gör det för sin egen skull och aldrig, aldrig för någon annans skull.

Sean Banan blev singel tidigare i år efter ett turbulent on-off-förhållande som nu är definitivt över. I samband med det har hans syn på sitt utseende vaknat.

— Jag börjar bry mig mer om mitt utseende. Kanske för att jag är singel nu. Jag har alltid tänkt att hur jag ser ut är inte så viktigt, det är insidan som räknas. Jag tänkte att hårtransplantationen inte skulle få mig att må bättre, men det GÖR den ju!”

Våra kunder har ordet