fbpx
Skillnad mellan onlinekonsultation och fysisk konsultation

Skillnaden mellan videokonsultation och fysisk konsultation

Det finns skillnader mellan konsultation online eller fysiskt.

Det kan vara skönt att kunna skicka bilder på ditt hår och få en första bedömning på distans.

Men för att kunna göra en grundligare bedömning krävs det att du kommer till en av våra kliniker för en fysisk konsultation.

Boka en kostnadsfri konsultation

Vad är skillnaden?

En videokonsultation passar dig som bor långt bort och som funderar på att göra en hårtransplantation.

Vid en videokonsultation skickar du in bilder på ditt hår via vårt formulär. Därefter återkommer en av våra hårspecialister till dig med en första bedömning via telefon eller mejl.

Det kan vara en fördel att få en första bedömning online innan du kommer för en fysisk konsultation. Då får du veta om du överhuvudtaget kan genomföra en transplantation eller inte.

En bild eller video kan dock inte ersätta en undersökning på plats på vår klinik. Av den anledningen hänvisar vi dig till att komma till vår klinik för en fysisk konsultation efter en videokonsultation – allt för att du ska känna dig trygg innan du gör ett ingrepp.

I och med en fysisk konsultation kommer du till en av våra kliniker där du får träffa en av våra hårspecialister. Hårspecialisten gör en noggrann undersökning av ditt hår och berättar om dina förutsättningar, och såklart kommer du själv få tala om vad du har för förväntningar samt önskemål.

Därefter kommer hårspecialisten komma med ett förslag på behandling som passar dig bäst.

För dig som går i tankarna att göra en transplantation är det av yttersta vikt att du känner dig bekväm och trygg inför operationen. En hårtransplantation är ett permanent ingrepp och därför är det viktigt att vi träffas så att vi kan berätta mer.

Då kan vi berätta mer om din hårkvalitet och hur många grafts det går att extrahera från ditt givarområde samt hur många grafts som får plats i det området du vill täcka. Vi diskuterar även dina förutsättningar och önskemål.

Är du intresserad av att få ditt hår undersökt?

Bedömningen via bilder skickade online kan skilja sig mot förutsättningar vi ser när vi träffas fysiskt, varför ingreppets omfattning och storlek kan ändras på ingreppsdagen om du väljer att boka ett ingrepp utan att först genomföra en konsultation på någon av våra kliniker.

Våra kunder har ordet