fbpx
vampyrbehandling hår

Vampyrbehandling

En vampyrbehandling är inte så blodig som många kan tro efter att ha sett Kim Kardashians bilder när hon gjorde en ”vampire facial”.

I vår vampyrbehandling använder vi oss endast av den cellfragmentrika blodn och undviker de röda blodna (som ändå inte tillför något).

Vår vampyrbehandling ger dig ett fylligare hår och motverkar hårförlust.

Vi erbjuder vampyrbehandlingar i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Boka kostnadsfri konsultation

Fördelar med vampyrbehandling för håret

  • Ökad hårtillväxt.
  • Starkare och tjockare hårstrån.
  • Bromsar hårvall och motverkar tunnhårighet.
  • Bidrar till en snabbare läkningsprocess efter en hårtransplantation.
vampyrbehandling hår

Vampyrbehandling

Vad är en vampyrbehandling?

Vampyrbehandling är egentligen ett annat ord för Hårbehandling (hårbehandling). Med andra ord är det samma sak som en Hårbehandling. Så varför finns det två namn för en och samma behandling?

Ordet vampyrbehandling är uttryck som myntats av media, troligen för att det är enklare att koppla än hårbehandling. Då behandlingen använder sig av kundens egna blod så är det inte konstigt att namnet uppstått.

En vampyrbehandling fungerar effektivt både för att motverka håravfall och tunnhårighet, och ge dig fylligare hår.

vampyrbehandling hår

Vampyrbehandling för hår

Hur går en vampyrbehandling för håret till?

En vampyrbehandling börjar med vi drar blod från ditt armveck. Detta centrifugeras sedan i 10 minuter för att vi ska kunna utvinna tillväxtfaktorerna.

Därefter injiceras dessa ytligt i skalpen. för att stimulera din hårväxt. När tillväxtfaktorerna injiceras in i skalpen blir hårsäcken kraftigare och börjar producera ett starkare och tjockare hårstrå.

Vi rekommenderar att man gör en kur med 3 Hårbehandlingar med 4–6 veckors mellanrum för att uppnå bästa möjliga resultat.

vampyrbehandling hår

Kundberättelse

Nyfiken på hur en vampyrbehandling för hår går till?

Alan besökte oss och trodde att han skulle behöva göra en hårtransplantation. Men efter en konsultation kunde det konstateras att behandlingar med Hårbehandling var mer lämpliga för honom.

Följ med när Alan gör en vampyrbehandling för hans hår!

Följ oss på Instagram

"Kan man transplantera hår från någon annan? Hur går en Hårbehandling till?" Genom att följa oss på Instagram får du svar på intressanta frågor samt insikter i världen av hårtransplantationer och Hårbehandlingar!

nordichairclinic

Våra kunder har ordet