fbpx

Artiklar

Bättre skäggväxt av hårbehandlingar

Author profile picture

Författare: Rebecca Lampi

Publicerat: 2021-12-14

Vill du att ditt skägg ska växa bättre och bli tjockare och starkare? En hårbehandling kan vara lösningen.

Hårbehandling stimulerar hårtillväxten, bromsar håravfall och ökar näringstillförseln till hårsäckarna. När man behandlar skäggväxten med hårbehandling så växer skägget mer och fortare. Detta eftersom tillväxtfaktorerna signalerar till cellerna runt varje hårstrå att produktionen av hårceller ska öka. Vilket innebär fler byggstenar till varje hårstrå.

Vad händer i håret under en hårbehandling?

Hårbehandlingen behandlar befintliga hårsäckar

Under en konsultation undersöker vi ditt skägg och fastställer om en hårbehandling skulle vara aktuell för dig utifrån dina förutsättningar. För att hårbehandlingen ska kunna fungera på skägget måste det finnas hårsäckar att behandla. Hårbehandlingen skapar inte nya hårsäckar utan det behandlar dina befintliga hårsäckar. Under en konsultation kan vi ibland undersöka ditt skägg med en mikrokamera för att fastställa var det finns hårsäckar som kan behandlas. Saknar du hårsäckar i området som du vill behandla är en skäggtransplantation en bättre lösning.

Läs mer om hur en hårbehandling går till

 

Man genomgår Hårbehandling på sitt transplanterade skägg
Efter en skäggtransplantation får alla våra patienter efterbehandling med Hårbehandling för att stimulera läkningen och hårtillväxten av det nytransplanterade skägget.

Våra kunder har ordet