fbpx
man genomgår konsultation inför hårtransplantation för män på nordic hair clinic

Konsultation inför Hårbehandling

Innan vi rekommenderar dig att påbörja en Hårbehandling är det viktigt att undersöka håret för att se att behandlingen kommer att kunna ge ett resultat.

Finns det begränsningar går vi igenom dessa och berättar vad de kan ha för effekt på slutresultatet.

Vi examinerar dina hårsäckar med en mikrokamera och kommer tillsammans fram till vilken behandling som passar dig bäst.

Konsultationerna är alltid kostnadsfria och förutsättningslösa.

Se första lediga tid
konsultation nordic hair clinic

1. Hälsodeklaration

Direkt när du som ny kund kommer till kliniken får du fylla i en Hälsodeklaration – ett formulär med frågor om eventuella sjukdomar, medicinering eller annat som kan ha orsakat ditt håravfall.

Hälsodeklarationen fylls i elektroniskt på en iPad och tar endast 3–4 minuter.

harbehandling-behandling

2. Dina önskemål

De flesta personer vill självklart ha mer och tjockare hår. Vi går igenom alla dina önskemål och diskuterar oss fram till rimliga förväntningar. Ibland kan det vara så att du tappat för mycket hår för att Hårbehandling skulle ge ett bra resultat.

I områden där du exempelvis saknar hår går det inte att återskapa hårväxt med Hårbehandling-injektioner. I de fallet krävs det en hårtransplantation.

3. Undersökning

Vi undersöker din hårbotten med en mikrokamera för att kunna bedöma hur hårsäckarna ser ut och hur hårstråna växer. Det är viktigt för oss att se om hårsäckarna har krympt och hur många hårsäckar som finns i varje område. Då går det att göra en planering hur många behandlingar som behövs samt hur dessa skall utföras för maximalt resultat.

Det är också viktigt att se om det finns hudförändringar, eksem eller psoriasis som kan komma att påverka resultatet av behandlingen.

Kameran har 50-200 gångers förstoring samt UV ljus. Tekniken tillåter oss att upptäcka de minsta detaljerna vilket gör att vi kan ställa en så bra diagnos som möjligt.

konsultation nordic hair clinic

4. Boka Hårbehandling

När vi är klara med undersökningen gör vi en bedömning av hur en optimal behandling skulle se ut och hur många behandlingar vi tror du kommer att behöva. I vissa fall behöver vi också ta prover för att säkerställa att du inte lider av järnbrist eller har problem med sköldkörteln, vilket kan påverka resultatet negativt.

Därefter bokar vi in din behandling för Hårbehandling och skickar SMS-bekräftelse på tiderna.

Följ oss på Instagram

"Kan man transplantera hår från någon annan? Hur går en Hårbehandling till?" Genom att följa oss på Instagram får du svar på intressanta frågor samt insikter i världen av hårtransplantationer och Hårbehandlingar!

nordichairclinic

Våra kunder har ordet