fbpx

Kundberättelse

"Jag har redan märkt enorma resultat"

Publicerad: 2021-12-16

Boka en kostnadsfri konsultation
Nordic hair clinic

Jonna, 31 år

Jonna jobbar som frisör och fick höra talas om Nordic Hair Clinic från av en av sina kunder. Hon valde att testa en Hårbehandling för sitt eget hår då resultaten hon sett tidigare hos sina kunder som gjort Hårbehandling varit väldigt fina. I och med hennes yrkesroll ville hon själv prova på en Hårbehandling och se att den verkligen fungerade.

– Jag har redan märkt enorma resultat och har nu varit på tre behandlingar på tre månader. Jag har rätt lockigt hår och till slut fick jag inte ner håret med min fön överhuvudtaget. Nu märks det också att jag har fått betydligt mycket mer hår på ställen där jag inte alls haft mycket tidigare.

Nu rekommenderar Jonna dagligen sina kunder om Hårbehandlingar för deras hår

Det familjära bemötandet på kliniken och Jonnas egna positiva resultat har fått henne att tipsa om Hårbehandlingar för sina kunder dagligen. Hon rekommenderar bland annat kvinnor som tappat hår efter amning att komma på en konsultation hos Nordic Hair.

Jonna är mycket nöjd och glad att hon kan hjälpa sina kunder som har problem med sitt hår. Det bästa är känslan att kunna promota något som jag faktiskt själv har provat och som gett så fina resultat.

Förutom sitt vanliga jobb driver Jonna också en podcast där Nordic Hair Clinics VD Maggie Stolt delar med sig av tankar kring Hårbehandling. Lyssna på avsnittet.

Nordic hair clinic

Kundberättelser

Hårtransplantation resultat

2022-01-07 • Hårbehandling

Sanna, 26 år

2021-12-20 • Hårbehandling

Pernilla

hårtransplantation resultat

2021-06-12 • Hårbehandling

Thilda

Våra kunder har ordet