fbpx

Kundberättelse

"Jag kommer rekommendera behandlingen till alla"

Publicerad: 2019-02-17

Boka en kostnadsfri konsultation

Olga, 26 år

Olga 26 år började tappa mycket hår och drabbades av håravfall efter graviditet. Hon sökte efter lösningar för att bromsa håravfallet och hittade Hårbehandling.

Olga tog reda på mer om Hårbehandlingar och resultatet behandlingen ger. På sociala medier hittade hon sedan Nordic Hair Clinic. Hon bokade tid för en konsultation på kliniken i GöteborgJag fick ett mycket bra bemötande av kunnig personal och ett bra intryck av kliniken, säger Olga.

Olga bestämde sig sedan för att göra tre Hårbehandlingar med en månads mellanrum. Detta för att bromsa sitt håravfall och stimulera tillväxten.

Gjorde du research innan hur behandlingen går till?
– Nej det gjorde jag inte. Jag fick det väldigt bra och pedagogiskt förklarat för mig på konsultationen. Så jag kände att jag visste allt jag behövde veta innan min behandling.

Hur var din första behandling?
– Den var som jag trodde att det skulle vara. Det gjorde inte ont men ibland korta stunder kändes det lite obehagligt. Men det kan man ta.

Har du varit öppen med att du gör Hårbehandlingar för håret?
– Ja jag har berättat det för de flesta jag känner. Ingen hade hört talas om behandlingen innan så jag berättade hur den går till samt vad den ger för resultat.

Skulle du rekommendera andra att göra Hårbehandlingar?
– Om behandlingen bromsar mitt håravfall och väcker liv i mitt trötta hår så kommer jag rekommendera behandlingen till alla jag känner.

Kundberättelser

Hårtransplantation resultat

2022-01-07 • Hårbehandling

Sanna, 26 år

2021-12-20 • Hårbehandling

Pernilla

Nordic hair clinic

2021-12-16 • Hårbehandling

Jonna, 31 år

hårtransplantation resultat

2021-06-12 • Hårbehandling

Thilda

Våra kunder har ordet