fbpx

Kundberättelse

"Jag blev chockad när jag såg mina före- och efterbilder"

Publicerad: 2021-06-12

Boka en kostnadsfri konsultation

Thilda fick barnreumatism när hon var 12 år och blev behandlad med cellgifter. Detta gjorde att hennes hår gick från att vara tjockt och långt till att bli kort och tunt. Hon bestämde sig då för att göra en Hårbehandling-kur hos oss.

hårtransplantation resultat

– Jag har alltid haft jättetjockt och långt hår, tills jag fick diagnosen barnreumatism och fick gå på cellgifter. Det gjorde att jag tappade håret. När jag slutade med den hårdaste medicinen och fick mildare mediciner så kände jag att jag ville göra någonting åt håravfallet. Då Googlade jag och Hårbehandling var det första som kom upp. Jag såg att det var många i Facebookgrupper som hade tipsat om just Hårbehandling som behandling för håravfall också, berättar Thilda.

– Jag mådde så pass dåligt över att jag hade tappat så mycket hår och då hade det blivit en ond cirkel. Jag mådde dåligt, då blev jag stressad och då tappade jag ännu mera hår. Jag har alltid haft tjockt hår hela vägen ut i topparna, men nu försvann det. Håret hade blivit så tunt så snabbt. När jag hittade informationen att Hårbehandling fanns så ringde jag direkt och bokade tid för konsultation.

Thilda fick håret undersökt på konsultationen

Hon tog kontakt med oss på Nordic Hair Clinic och bokade en kostnadsfri konsultation med Maggie, vår hårspecialist. Under en konsultation går vi igenom vilka förutsättningar man har och undersöker håret. Därefter gör vi en bedömning över vilken typ av behandling som funkar bäst för patienten, samt hur många Hårbehandlingar som behövs för att nå förväntat resultat.

– Maggie undersökte mitt hår och såg att mina hårsäckar hade tröttats ut, men de var inte döda, bara vilandes, säger Thilda.

Med Thildas sjukdom har hon blivit van vid sprutor. Inför sin första Hårbehandling var hon mest nervös över hur hennes resultat skulle bli och om Hårbehandling var någonting som skulle funka för hennes håravfall.

Hårbehandling fortsätter verka efter sista behandlingen

Eftersom många hade sett hur mycket hår hon hade tappat under hennes medicinering mot barnreumatism kände inte Thilda att det var konstigt att vara öppen med att hon gick på Hårbehandlingar.

– Jag kan tänka mig att för många kanske det skulle vara någonting som man kände skam över, men i mitt fall så har ju alla sett hur mycket hår jag har tappat så det har inte varit något att gömma.

Vi brukar rekommendera 3 Hårbehandlingar till att börja med till våra patienter. Efter undersökning av Thildas hår rekommenderade vi 4 Hårbehandlingar för att få igång den positiva effekten efter hennes medicinering.

När man börjar se resultat efter sina Hårbehandlingar, skiljer sig väldigt mycket från person till person, men även efter man har avslutat sina behandlingar så fortsätter Hårbehandling verka genom att stimulera hårtillväxten.

– Jag är så nöjd med mitt resultat. Jag har ju känt att jag har fått resultat under resans gång, men när jag såg före och efterbilderna blev jag chockad. Jag tänkte, ”kan det verkligen vara såhär stor skillnad?” Jag har sett att jag har fått en massa fjun längst fram vid hårlinjen, bebishåren har börjat komma fram, säger Thilda.

Thildas rekommendationer till andra som tappar hår

Thilda har tipsat många om att göra Hårbehandling. Hennes kusin kom till oss för att göra en hårtransplantation på Thildas rekommendationer. Hennes främsta tips till folk som mår dåligt över sitt håravfall är att ta kontakt med en hårklinik

– Ta kontakt i tid. Vänta inte för länge. Så att de inte hinner gå från vilande hårsäckar till döda för då kommer inte Hårbehandling kunna hjälpa. Då kan man bara göra en hårtransplantation och Hårbehandling är ju både lindrigare och lättare. Jag har rekommenderat min bror och han är inne och gör en behandling just nu faktiskt. För han har också känt att han har tappat hår och varit lite orolig. Då sa jag att han skulle ta tag i det i tid så att han inte tappar mer och måste göra en transplantation. Sen var min kusin här och gjorde en transplantation för två månader sen, säger Thilda.

Boka tid för konsultation online

Se fler kunder som gjort Hårbehandling hos oss

Hårtransplantation resultat

2022-01-07 • Hårbehandling

Sanna, 26 år

2021-12-20 • Hårbehandling

Pernilla

Nordic hair clinic

2021-12-16 • Hårbehandling

Jonna, 31 år

Våra kunder har ordet