fbpx

Kundberättelse

"Ser fram emot att kunna styla håret igen"

Publicerad: 2022-02-03

Boka en kostnadsfri konsultation

Tommy behövde börja ta testosteron efter att ha genomgått cellgiftsbehandlingar som en konsekvens av testikelcancer. Tyvärr ledde detta till att han drabbades av håravfall. En hårtransplantation var den enda lösningen där Tommy kunde både behålla sitt hår och fortsätta ta testosteron.

Tommy, 35 år

För fem år sedan drabbades Tommy av testikelcancer. Som konsekvens av detta behövde han regelbundet ta sprutor med testosteron, vilket är något han fortfarande gör idag. Direkt efter han började ta hormonet märkte han att vikarna blev djupare och djupare.

Tommy har alltid varit lite “hårtokig” i sitt liv. En hårtransplantation kunde ge den delen av honom tillbaka – något vi ser betyder mycket för honom.

“Det ska bli kul att kunna rufsa igenom håret med händerna och spraya på ordentligt med hårsprayen”.

 

En vecka efter ingreppet

Eftervården i och med en hårtransplantation är kritisk. Den är lika viktig som utförandet av själva transplantationen. För bästa resultat ska man sova sittandes de första nätterna, samt följa en strikt tvättrutin. Det viktigaste med hur du väljer att sova är att det påverkade området inte kommer i kontakt med någonting.

“Att sova har varit helt okej. Jag körde med hela kitet – jag körde med nackkudde, jag körde med ryggkudde. Jag hade till och med mina soffkuddar på sidorna. Det fungerade kanon.”

Lyssna på Tommys intressanta historia och hur hans upplevelse med oss har varit!

Mer än bara en frisyr

Efter 15 år av behandlingar har vi lärt oss ett par saker. De flesta av våra kunder som gör en hårtransplantation får inte bara en förbättrad hårlinje – dem får en förbättrad självbild. De tar inte bara hand om sitt håravfall – de tar också hand om sitt välmående. Hår sitter på ytan men det är den underliggande känslan att må sitt bästa som faktiskt spelar roll.

Har du funderingar kring vad vi kan göra för dig? Det första steget är att boka en gratis konsultation hos oss!

Kundberättelser

2022-02-07 • Hårtransplantation

Josephine, 29 år

2022-02-03 • Hårtransplantation

Kushtrim, 29 år

2022-02-03 • Hårtransplantation

Christer, 39 år

Våra kunder har ordet