fbpx

Ökad skäggväxt med Hårbehandling och Minoxidil

Många har kanske hört talas om att Minoxidil även fungerar för att få igång skäggtillväxten. Det stämmer att Minoxidil fungerar även för att få en tätare skäggväxt.

För att få bästa möjliga resultat så rekommenderar vi att man kombinerar Minoxidil med Hårbehandlingar för skägget.

Vill du veta om Minoxidil för ditt skägg och Hårbehandlingar skulle kunna vara något för dig? Boka en kostnadsfri konsultation hos oss!

Boka en kostnadsfri konsultation

Minoxidil i kombination med Hårbehandling

Hårbehandling är en metod där ens egna blod används för att stimulera hårsäckarna att producera ett starkare hårstrå av bättre kvalitet.

Hårbehandling är cellfragment som utvinns ur din egna blod. Trombocyter är proteiner som innehåller tillväxtfaktorer.

Blodblodn med tillväxtfaktorer injiceras i hårbotten. Detta stimulerar cellerna runt hårsäcken och gör att den vidgar sig. När hårsäcken blir större börjar den producera ett starkare hårstrå och hårtillväxten ökar.

Minoxidil fungerar som ett bra komplement till Hårbehandlingar för att få igång skäggtillväxten. Minoxidil för skägget finns både i flytande form och som skum, och säljs under varumärket Rogaine Forte.

Läs mer om Hårbehandling

Följ Andreas väg till en tätare skäggväxt med Minoxidil och Hårbehandlingar

Andreas kom till oss för att prova att göra Hårbehandling på sitt skägg och öka sin skäggväxt. Tidigare hade han tagit medicinen Minoxidil för skägget.

Det var när Andreas märkte att han började få lite tunnare hår som han pratade med sina kompisar om det. Några av dem hade börjat äta Minoxidil, en medicin som stimulerar hårtillväxten.

– Under väldigt lång tid har jag trott att jag inte har kunnat få någon skäggväxt. Den har varit väldigt gles och icke-befintlig. Jag har haft lite på hakan bara. Sen när jag var runt 30 så började jag spara ut skägget och då fick jag någonting som påminde om skägg, men det var inte fylligt, berättar Andreas.

Vad kostar en Hårbehandling för skägget?

Följ oss på Instagram

"Kan man transplantera hår från någon annan? Hur går en Hårbehandling till?" Genom att följa oss på Instagram får du svar på intressanta frågor samt insikter i världen av hårtransplantationer och Hårbehandlingar!

nordichairclinic

Våra kunder har ordet