fbpx

Behandling för att få tjockare hår

Vi specialiserar oss på behandlingar för att få tjockare hår och förebygga håravfall. Hårbehandling är den mest effektiva behandlingen på marknaden för ett tjockare, fylligare hår.

Behandlingen passar alla – oavsett kön, ålder och etnicitet – som upplever att de blivit tunnhåriga eller tappar hår. Behandlingen stimulerar hårväxten och fungerar därför både för att få tjockare hår samt retro- och proaktivt mot håravfall.

Vi har förfinat tekniken och får idag väldigt goda resultat hos majoriteten av våra kunder. Vi erbjuder Hårbehandling på samtliga kliniker i Sverige.

Boka en kostnadsfri konsultation på plats eller över video om du vill veta mer eller bara ta reda på hur ditt hår mår!

Boka en kostnadsfri konsultation

Procedur

Så går en behandling för att få tjockare hår till

När Hårbehandling används för att få tjockare hår ökas hårtillväxten och medför att hårsäckarna producerar tjockare hårstrån. Utöver detta hjälper Hårbehandling läkningsprocessen efter en hårtransplantation.

En behandling börjar med att vi drar blod från dig. Vi centrifugerar sedan blodet och extraherar blod därifrån.

Vår teknik är utformad för att använda blodn som är rikast på tillväxtfaktorer. Denna cellfragmentrika blod injiceras därefter i din hårbåtten med en mycket tunn nål.

Många års erfarenhet garanterar en relativt smärtfri och snabb behandling. En behandling tar ungefär 45 minuter.

Läs mer om Hårbehandling

Fördelar

Varför Hårbehandling för att få tjockare hår?

Behandlingen är helt naturlig och det tillkommer absolut inga bieffekter.

Eftersom vi använder tillväxthormoner från ditt egna blod finns det ingen chans för några allergier eller andra komplikationer.

Det är dessutom en enkel och snabb behandling.

Våra kunder hyllar oss för vår skicklighet och de resultat de får. Ta en titt på våra nöjda kunder om du inte tar oss på ordet.

Våra kunder har ordet