fbpx
Plasmabehandling

Plasmabehandling

En blodbehandling, också kallat Hårbehandling eller vampyrbehandling, är 100% naturlig, och passar både män och kvinnor. Den har inte några biverkningar eftersom blod från ditt egna blod injiceras i ditt hår – utan några tillsatser.

Av den anledningen kan man inte vara allergisk mot behandlingen eller få några komplikationer efteråt. En blodbehandling är dessutom smidig och tar enbart 45 minuter.

Våra kliniker där du kan göra blodbehandlingar finner du i StockholmGöteborg och Malmö.

Boka en kostnadsfri konsultation

Plasmabehandling för hår

Plasmabehandling (Hårbehandling) för hår är en effektiv behandling som stimulerar hårtillväxten. Den passar för personer som är tunnhåriga eller har börjat tappa sitt hår, eller för personer som vill förebygga tunt hår och håravfall.

En blodbehandling är cellfragment som utvinns ur din egna blod. Trombocyter är proteiner som innehåller tillväxtfaktorer.

När blodn med tillväxtfaktorer injiceras in i skalpen stimulerar de cellerna runt hårsäcken att säga åt hårsäcken att vidga sig. När hårsäcken blir större börjar den producera ett starkare hårstrå och hårtillväxten ökar.

Därför ska du göra din blodbehandling med oss

  • Lång erfarenhet inom blodbehandlingar med över 40 000 st utförda.
  • Marknadsledande hårklinik inom blodbehandling i Norden.
  • Förfinat tekniken för att ge optimalt resultat för våra patienter.
  • Kostnadsfri konsultation ingår innan behandlingen, samt kostnadsfri uppföljning.
harbehandling-behandling

Konsultation

Vill du göra en blodbehandling?

Innan vi rekommenderar dig att påbörja en hårbehandling med Hårbehandling är det viktigt att undersöka ditt hår för att se att behandlingen kommer att kunna ge ett resultat.

Finns det begränsningar går vi igenom dessa.

Vi diskuterar även vad de kan ha för effekt på slutresultatet om du väljer att påbörja en behandling.

Följ oss på Instagram

"Kan man transplantera hår från någon annan? Hur går en Hårbehandling till?" Genom att följa oss på Instagram får du svar på intressanta frågor samt insikter i världen av hårtransplantationer och Hårbehandlingar!

nordichairclinic