fbpx
Julia Franzén hårtransplantation

Korrigering av kvinnlig hårlinje

En vanlig missuppfattning är att det bara är män som gör hårtransplantationer. Det stämmer inte. Att vilja korrigera sin hårlinje är vanligt hos många av våra kunder, oavsett kön.

För hårtransplantationer hos biologiska kvinnor extraherar vi hårsäckar från nacken då dessa är genetiskt kodade att inte påverkas av ärftligt håravfall.

Upplever du tunnhårighet eller känner du att du vill ändra din hårlinje på något vis? Kom in på en kostnadsfri konsultation där vi undersöker ditt hår och dina förutsättningar inför en potentiell hårtransplantation som kvinna.

Läs mer om hårtransplantation som kvinna

Att korrigera en kvinnlig hårlinje

Vi har många kvinnor som kommer till oss för att korrigera sin hårlinje. Oftast för att fylla ut höga vikar, sänka hårfästet eller jämna till sin hårlinje.

Hårfin teknik för ett naturligt resultat

Att korrigera en hårlinje är ett ingrepp som kräver tid, noggrannhet och skicklighet.

Tack vare att vi använder oss av FUE-metoden och har en lång erfarenhet inom hårtransplantationer kan du alltid förvänta dig ett naturligt resultat hos oss.

Vid FUE (Follicular Unit Exsicion) används en mikroborr för att lossa på hårsäckarna i donationsområdet. Hårsäckarna plockas sedan ut med en liten pincett.

När allt läker finns det inga märken eller ärr kvar, varken i det område som hårsäckarna togs ifrån eller i området som hårsäckarna transplanterades till.

Läs mer om FUE-metoden

Extra boost med Hårbehandling

När du gör din hårtransplantation i Sverige inkluderar vi fyra Hårbehandlingar i priset, vilket ger ditt hår en ordentlig extra boost.

Hårbehandling gör att läkningsprocessen blir snabbare och får dina hårsäckar att börja producera både tjockare och starkare hårstrån.

Läs mer om Hårbehandling

Hur kan en korrigering av kvinnlig hårlinje se ut?

När vi ritar ut din hårlinje utgår vi alltid från din pannmuskulatur för att ge ett så naturligt resultat som möjligt.

Därför plockar vi tunnare hårstrån till din hårlinje än om vi skulle fylla ut hjässan på en man.

Läs mer om hårlinjer

Vill du justera din hårlinje?

Följ oss på Instagram

"Kan man transplantera hår från någon annan? Hur går en Hårbehandling till?" Genom att följa oss på Instagram får du svar på intressanta frågor samt insikter i världen av hårtransplantationer och Hårbehandlingar!

nordichairclinic

Våra kunder har ordet