fbpx

Kundberättelse

"Jag vill se ut som mig själv på mitt barns bröllop"

Publicerad: 2019-08-15

Boka en kostnadsfri konsultation

Peter, 54 år

Peter gjorde en hårtransplantation för att ett av hans barn skulle gifta sig och han ville se mer ut som sig själv på bröllopet. Till hans hårtransplantation valde han dessutom att investera i fler Hårbehandlingar för att skynda på resultatet. Det som försvårade Peters hårtransplantation var att han hade gjort en hårtransplantation tidigare, då med FUT-metoden, som hade gett ett misslyckat resultat. Vi fick då göra en body hair transplant på Peter.

– Jag gjorde en hårtransplantation för många år sen, men det var en gammal teknik och det läkte dåligt. Med åren fortsatte jag bara tappa hår. Min dotter tipsade mig om att komma hit. Jag träffade Maggie på konsultation och vi gick igenom vad man kunde göra med mitt hår och vilka resultat jag kunde få, säger Peter.

Operationen slutfördes med en body hair transplant

– Jag hade inte så mycket hår kvar i nacken efter den förra operationen. Vi kom fram till att jag hade tillräckligt bra hår på bröstet för att göra en body hair transplant, berättar Peter.

En body hair transplant går ut på att en hårtekniker borrar runt varje hårsäck på bröstet och flyttar sedan hårsäcken till transplantationsområdet på huvudet. Till skillnad från FUT-metoden lämnar inte FUE-metoden några ärr. Håret från bröstet fungerar på samma sätt som när hår tas från nacken. Det är genetiskt kodat att inte ramla av och, när hårsäckarna har vuxit fast, börjar hårsäckarna producera ett vanligt växande hår.

Läs mer om body hair transplant

Hårbehandling för att påskynda resultatet

Operationen blev väldigt lyckad och gick smidigt. För att få så snabba resultat som möjligt investerade Peter i 2 extra Hårbehandlingar utöver de 3 behandlingarna som är inkluderade i priset när man gör en hårtransplantation på någon av våra kliniker i Sverige. Det har verkligen lönat sig i Peters fall. Redan efter 4 månader så har håret vuxit ut rejält. Han har dessutom behandlat sitt ärr i nacken med Hårbehandling för att minska storleken på det, vilket har funkat utmärkt.

– Läkningen har gått väldigt bra. Inga problem. Hårbehandling har hjälpt håret komma igång snabbare. Det ser jättebra ut redan efter 4 månader och det kommer bara bli bättre. Jag ser fram emot det, säger Peter.

Vad händer i håret vid en Hårbehandling?

Kundberättelser

2022-02-03 • Hårtransplantation

Tommy, 35 år

2022-02-03 • Hårtransplantation

Kushtrim, 29 år

2022-02-03 • Hårtransplantation

Christer, 39 år

2022-02-02 • Hårtransplantation

Carl-Johan, 37 år

Våra kunder har ordet